Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 8 (2019)

  Welkom op deze Maandag en de derde Soundshockers Spotlight van deze maand. Februari is een kort maandje maar daar zullen jullie niks van merken want we hebben super veel nieuwe muziek die we aan jullie willen laten horen.

  Onze "Monthly Mix" van februari komt bijna uit (28-02) en het thema deze maand is "Future House". Ook de spotlight van deze week sluit daar naadloos op aan. Future House is niet heel nieuw genre maar is de laatste jaren zeer gestegen in populariteit door onder andere: Oliver Heldens, Tchami, Don Diablo, Zondeling en Chocolate Puma.
  Ook deze man heeft een goed aandeel gehad vinden wij. Hij is helaas nog niet zo bekend als bovenstaande artiesten maar wat ons betreft komt daar snel verandering in. Zijn naam (Robby East) komt zeer vaak voorbij op het Youtube kanaal Future House Music.
  We kunnen ook niet wachten tot zijn nieuwe plaat met "Ken Takano" uitkomt volgende maand.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "". Enjoy en tot Woensdag voor jullie wekelijkse Moombahton update momentje  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 7 (2019)

  Welkom op deze Maandag en de tweede Soundshockers Spotlight van deze maand. Februari is een kort maandje maar daar zullen jullie niks van merken want we hebben super veel nieuwe muziek die we aan jullie willen laten horen. Met deze week niet 1 maar 2 tracks

  Heel soms gaan we een beetje buiten ons boekje... qua muziek dan he. Vandaag hebben we namelijk een hip-hop artiest en nee, het is geen Ronnie Flex of Lil Kleine. Deze man heeft serieuze teksten en hoe vaker je dit nummer luistert hoe beter je de tekst begrijpt.
  Hij heeft na 3 weken al 1 miljoen views en wat ons betreft mogen het er nog veel meer worden.  Dat deze mannen hits kunnen maken dat weten we. Ze hebben daarom ook besloten om de handen in 1 te slaan en samen de Top 40/50 te bestormen.
  We vermoeden dat jullie de melodie herkennen en misschien wel direct weten welke artiesten hebben samengewerkt. We hebben het wel over de producers maar een plaat zonder vocalen is ook niet altijd geweldig daarom moeten we ook een SO geven naar Loote.

  De Soundshockers Spotlights van deze week (7) zijn geworden:
  " Snelle - Scars " & " David Guetta, Brooks & Loote - Better When You're Gone". Enjoy en tot Woensdag.  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 6 (2019)

  Welkom op deze Maandag en de eerste Soundshockers Spotlight van deze maand. Februari is een kort maandje maar daar zullen jullie niks van merken want we hebben super veel nieuwe muziek die we aan jullie willen laten horen.

  Dit duo volgen we al sinds 2015 want ze hebben onze harten verovert tijdens het " Ultra Music Festival @ Miami" . Ze hebben al diverse hits op hun naam staan en we vermoeden dat dit er ook 1 gaat worden.
  Dit nummer bestaat uit een vrolijke tune met daarop volgend een hele dikke maar mysterieuze melodie met veel bass.
  We weten zeker dat deze track het goed gaat doen in de clubs.
  Nog een tipje voor jullie.... luister dit nummer met een koptelefoon 😉 maar zorg er voor dat het volume niet te hard staat want je oren moeten nog langer mee dan vandaag

  De Soundshockers Spotlight van deze week (6) is geworden " Gorgon City - Lick Shot" | Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 5 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient

  Dat wij fan zijn van deze man is zeker geen geheim meer en hij blijft ons maar elke keer verassen met zijn funky tunes. Dat deze geboren Rotterdammer überhaupt tijd vindt in zijn drukke schema om ons te voorzien van nieuwe muziek vinden we al knap. Hij heeft een eigen label, geeft 250 shows weg per jaar en heeft zijn eigen webshop met merchandise.
  Wat hem zo goed maakt is dat hij werkt met hele diverse artiesten en ook zijn tracks kunnen nog wel is van genre wisselen zeker als hij tracks produceert onder zijn alias "HI-LO". We laten jullie niet langer in spanning...

  De Soundshockers Spotlight van deze week (5) is geworden " Oliver Heldens & Lenno - This Groove"  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 4 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient

  Deze week hebben we niet één maar twee tracks voor jullie in de spotlight gezet. Dave Winnel heeft zijn plaat Saxamaphone in twee verschillende versies op het wereldwijde web gezet. Waar de "Day Mix" een heerlijke Deephouse-plaat is, knalt je Subwoofer eruit in de "Night Mix". Ram op beide play knoppen en Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 3 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Met deze week een Zweedse artiest.

  We zouden hem echt tekort doen als we zeggen dat dit " 1 artiest van de 3 is" want zijn solo carrière gaat als een trein. Hij heeft al meerdere hits op zijn naam staan waaronder "Barricade" en "Belong" en dit nummer zou daar zomaar is aan het rijtje toegevoegd kunnen worden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (3) is geworden "Axwell - Nobody Else". Enjoy en tot Woensdag  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 2 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Met deze week een artiest van wereld formaat.

  Hij heeft zijn album " Different World " net uitgebracht en we moeten toegeven dat we onder de indruk zijn van zijn producties. We hebben daarom deze week ook 1 track uitgekozen van zijn album waar we helemaal weg van zijn. Dit nummer klinkt in het begin wat mysterieus en en daar komt de stem van Sophia nog is overheen. VET!

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Alan Walker - Diamond Heart (feat. Sophia Somajo)". Enjoy en tot de volgende Soundshockers Spotlight! Ciao.  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 52 (2018) (1/8)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. We gaan langzaam richting 2019 en dat betekend dat we ook bijna op het einde komen van de Soundshockers Spotlight reeks van 2018. Maar wees gerust, we gaan er in 2019 lekker mee door.

  Labelbaas "Oliver Heldens" heeft een hele fijne track ontvangen van DJ/Producer duo Oomloud. Misschien kennen jullie deze mannen wel want ze hebben een indrukwekkende releaselijst. Hun opzwepende house muziek laten je benen automatisch dansen of je wilt of niet.
  Volg deze mannen op social media want ze mogen van ons betreft veel groter worden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (52) is geworden "Oomloud - Body Pop". Enjoy en tot morgen!  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 51 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. We gaan langzaam richting 2019 en dat betekend dat we ook bijna op het einde komen van de Soundshockers Spotlight reeks van 2018. Maar wees gerust we gaan er in 2019 lekker mee door.

  Dit nummer is al zo vaak geremixt dat het lastig is om nog een originele versie te maken maar.... als je daar een sample aan toevoegt dan zou het wel is kunnen zijn dat je remix toch opvalt tussen alle remixen. 
  Dat heeft de jonge Kim uit Landgraaf dus gedaan.
  We zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (51) is geworden "Kim Kaey - Push The Feeling On". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 50 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. 
  De Amsterdamse producer Timotheus Timo Romme heeft al heel veel plaatjes op zijn naam staan. Vele van jullie zullen hem waarschijnlijk niet kennen en dat is jammer wat is echt een artiest van wereld formaat.

  Door de jaren heen heeft hij verschillende soorten muziek gemaakt van Moombahton tot Future House. Wij hebben zijn live set van "SLAM! MixMarathon XXL tijdens ADE 2018" al helemaal grijs gedraaid.

  Give it up for the Soundshockers Spotlight van deze week (50) .......
  " MOTi - Tonight". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Bizzey - DRUP ft. Kraantje Pappie (PONKERS PARODIE)(SOUNDSHOCKERS MASHUP)

Soundshockers Mashups