Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 42 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Dit nummer is al meerdere keren geremixed (zoals elk goed nummer eigenlijk) en ook dit DJ duo uit Amsterdam probeert deze track weer een nieuw leven in te blazen. Voor Sunnery James & Ryan Marciano heeft deze track sowieso veel lading aangezien ze het origineel ook vaak hebben gedraaid en zo ook op hun 1e " Sensation White" in de toen Amsterdam Arena.

  Het Amsterdam Dance Event (ADE) staat voor de deur dus we zullen het lekker druk krijgen en veel inspiratie op doen voor onze nieuwe mixen en live sets.

  De Soundshockers Spotlight track van deze week is geworden "Sunnery James & Ryan Marciano x Nicola Fasano & Adam Clay - Born Again (Babylonia)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 41 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. De Maandag is weer begonnen en ik hoop dat jullie een lekker weekend hebben gehad. Wij hebben ons opgeladen want de aankomende 3 weken staan we door het hele land te draaien.

  Vorige maand was Ultra Tokyo en daar was Nederland weer goed vertegenwoordigd.
  Afrojack, Oliver Heldens, Armin van Buuren en Nicky Romero waren daarbij aanwezig en hebben weer gerocked. Nicky Romero draaide daar zijn nieuwste remix van het nummer "Afrojack x Jewelz & Sparks – One More Day". We gingen zo lekker op deze plaat dat we hem graag met jullie delen.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (41) is geworden "Afrojack x Jewelz & Sparks – One More Day (Nicky Romero Remix)". Tot Woensdag!

  P.S. We hopen dat we jullie zien bij 1 van onze Gigs. Mocht je willen weten waar we staan aankomende weken klik dan hier.

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 40 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Na een top weekend gehad te hebben met veel eten, lekkere drankjes en mega veel gezelligheid is nu de tijd aangebroken dat we weer aan de bak moeten.

  16 jaar geleden (in 2002) kwam er een hit overgevlogen vanuit Amerika dat in ons land en in Frankrijk weken op nummer 1 heeft gestaan.
  Ook in onze buurlanden was het nummer van "Billy Crawford" een hit.
  Aangezien wij gek zijn op remixen kon deze track er natuurlijk ook niet aan ontkomen.
  Waarschijnlijk kennen de 90's kids dit nummer en kunnen ze het nog woord voor woord meezingen (ondanks we toen geen idee hadden wat er gezongen werd)

  De Soundshockers Spotlight van deze week (40) is geworden " Billy Crawford - Trackin' (Deepjack & Mr. Nu Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 39 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Je zou zeggen dat de zomer er nu wel opzit maar aangezien we nog geen afscheid kunnen nemen, hebben we deze week nog een hele fijne zomerse plaat voor jullie klaarstaan.

  Deze producer woont niet ver van mijn huis vandaan en heeft al meerdere fijne plaatjes gemaakt.
  Sinds 2015 maakt hij zijn eigen nummers maar de liefde voor muziek zit er al vroeg in. Hij laat zich graag inspireren door grote producers/DJ's waaronder Dannic en Sam Feldt. Dit nummer geeft je weer het zomerse gevoel dat je vast kan gebruiken vandaag.

  Make Some Noice voor de Soundshockers Spotlight van deze week (39) "Paul Crowly - Thinking Of You". Enjoy en tot Woensdag bij de Moombah Wednesday track. Ciao!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 38 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Zoo.. de maandag is weer aangebroken en dat betekend dat we allemaal weer aan de slag moeten. Om jullie even te helpen met het opstarten hebben we een lekker nummer uitgezocht zodat jullie zin krijgen om de week te beginnen.

  Dit nummer heeft een lange opbouw maar dat mag de pret niet drukken want vanaf 2:25 kunnen jullie genieten van de fijne melodie en vocalen. Het is aan te raden om deze artiest even te googlen want het is niet de eerste plaat dat ze uitbrengen.
  Ze staan bekend om hun lekkere deephouse tracks met een funky beat.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (38) is geworden "  VASSA - Like An Egyptian ". Enjoy en vergeet de spotlight niet te checken van vorige week en natuurlijk de Moombah wednesday plaat van aankomende Woensdag. Ciao!!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 37 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Het zal jullie niet ontgaan zijn dat 1 van 's werelds bekendste DJ's tijdelijk het werk stil legt en zich helemaal gaat focussen op zijn prive leven. DJ'en is niet alleen de handjes in de lucht doen en moeilijk kijken tijdens het mixen. Het is veel meer dan dat ook wij herkennen dit dat. Je geeft veel maar het lijkt soms of je niks er voor terug krijgt en de verwachtingen maar hoger en hoger worden.

  Om deze held een hart onder de riem te steken hebben we 2 tracks van hem uitgekozen en zal de Spotlight van deze week ook uit 2 tracks bestaan.
  De Soundshockers Spotlights van deze week (37) zijn geworden "Hardwell ft. Mitch Crown - Call Me A Spaceman" & "Hardwell feat. Matthew Koma - Dare You". Enjoy en tot Woensdag.

  Hardwell ft. Mitch Crown - Call Me A Spaceman

  Hardwell feat. Matthew Koma - Dare You

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 36 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  De werkdag zit er bijna op en dan is het tijd voor een lekkere rammer.
  Je zou "Keanu Silva" kunnen, kennen van zijn remake van het nummer "Robert Miles - Childeren" waar wij weer een vette mash-up op hebben gemaakt.
  Deze keer heeft hij zijn track kunnen plaatsen op het label van Don Diablo en het is een héééél fijn plaatje.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (36) is geworden " Keanu Silva - Fine Day ". Enjoy!

  Soundshockers Mashup

  Soundshockers Spotlight week 36

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 35 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. We beginnen de Maandag lekker rustig aan na een heerlijk feest weekend in Hoofddorp (Mysteryland). Deze artiest hebben we nog nooit in de spotlight gezet maar stiekem zijn we wel fan van hem. Er zijn ook weinig tot geen goeie (deep)house remixen van zijn nummers.
  Nu we er eindelijk 1 gevonden hebben willen we het graag met jullie delen. Jullie zullen deze man wel kennen van zijn tracks " Daughters " , "Gravity" en "Half On My Heart".
  De Soundshockers Spotlight van deze week (35) is geworden " John Mayer - New Light (Zookpër Remix). Enjoy en tot Woensdag!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 34 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Dit DJ duo volg ik al minimaal 10 jaar en staan hoog in onze "DJ-Mag list".
  De geboren Amsterdammers releasen sinds een tijdje ook hun eigen nummers en dat is echt een succes. Na de hit "Savages" geloof ik dat dit ook echt een rammer gaat worden.
  Hij is afgelopen Vrijdag uitgekomen maar ze hebben al een voorproefje gegeven op HET DANCE FESTIVAL VAN DE WERELD... TOMORROWLAND!

  De Soundshockers van deze week (34) is geworden "Sunnery James & Ryan Marciano feat. Kes Kross - Coffee Shop". Enjoy!

  P.S. Hebben jullie onze nieuwste Maand Mix (July 2018) al geluisterd? Zo niet klik dan maar eventjes hier. Ciao!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 33 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze man loopt al jaren mee in de Nederlandse Deephouse. Hij heeft al diverse tracks op zijn naam staan en ook deze track zal weer hoog in onze " Deephouse Playlist ".
  Vandaag zetten we een nieuwe track van hem in het zonnetje en deze track zit ook in onze nieuwste mix " Monthly Mix (Juli 2018) " dat binnenkort uitkomt.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (week 33) is geworden "Ferreck Dawn & Robosonic - In Arms ". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Soundshockers - Monthly Mix (August 2018)

Monthly Mix (August 2018)