Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 16 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week hebben we gekozen voor een nummer wat je al laat genieten van de aankomende zomer week.

  We zijn van het weekend helemaal los gegaan op zijn tracks. De geboren Rotterdammer gaf een eigen feest in de Maassilo en dat ging helemaal los!
  Zijn nieuwe nummer kwam afgelopen Vrijdag ook officieel uit en staat bij ons al de hele dag op repeat. We hebben het natuurlijk over mijn (Bobby) favoriete DJ en Idool.... OLIVER HELDENS!!

  De Soundshockers Spotlight van deze week (16) is geworden "Oliver Heldens - Summer Lover ft. Devin, Nile Rodgers". ENJOY!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 15 (2019)

  Welkom op de 2e Maandag van deze maand. Zoals elke week hebben we een track uitgekozen dat wat aandacht verdiend. Met deze week een classic uit 2008 in een nieuw jasje

  Na het heerlijke weer van gister is nu wel de realiteit weer aangebroken. We moeten weer aan de arbeid of school. Om jullie door deze dag heen te helpen hebben we een track uitgekozen dat remixed is door onze zuider buren. Lost Frequensies a.k.a. Felix de Laet heeft zijn producer skills weer laten zien en ondanks dat we de eerste keer even moesten wennen aan dit nieuwe jasje is dit nummer niet meer van repeat af te slaan.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (15) is geworden "Estelle ft Kanye West - American Boy (Lost Frequencies Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 14 (2019)

  Welkom op de 1e Maandag van deze maand. Ondanks het 1 April is hebben we zoals elke week een track dat we in de spotlight zetten. Een track waarvan wij namelijk vinden dat deze wat extra aandacht verdient.

  Met deze week een plaat waar we al een hele lange tijd op gewacht hebben.
  Het Amsterdams DJ Duo Sunnery James & Ryan Marciano zijn inmiddels al Seniors in de house scene maar ze blijven hele fijne tracks produceren. Ze hebben op deze track een samenwerking te pakken met "Novak".

  De Soundshockers Spotlight van deze week (14) is geworden "Sunnery James & Ryan Marciano X Novak - RUFF". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 13 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week hebben we een artiest dat precies 5 weken geleden ookal in de spotlight stond.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  * Klik hier om naar de Soundshockers Spotlight van 5 weken geleden te gaan *
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Deze man begint inmiddels een gevestigde naam te krijgen binnen het futurehouse circuit. Ook deze keer weet hij weer te tippen aan een knap staaltje produceer werk. Samen met "Ken Takano" weet hij ook dit nummer zo in de futurehouse top50 te krijgen. We laten jullie niet langer in spanning en zullen bekend gaan maken welke track het is geworden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (13) is geworden "Robby East & Ken Takano - I Want Your Soul".

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 12 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week hebben we een nummertje uitgezocht met energie niveau 12.

  Deze man komt uit het land waar Avicii vandaan kwam. Zweden.
  Hij heeft al meerdere tracks uitgebracht en waarschijnlijk zullen jullie er wel 1 (her)kennen. Jump & Sweat, Bomb A Drop of 1 van zijn laatste tracks " Fogo".

  De Soundshockers Spotlight van deze week (12) is geworden "Garmiani - BARRACA". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 11 (2019)

  Good morning peoples. Het zonnetje was dit weekend ver te zoeken maar vandaag lijkt ie terug te zijn van weggeweest. We hebben weer een top plaat uitgekozen voor jullie dus pak dat extra bakje koffie of thee jullie zullen het nodig hebben.

  Met dit nummer kan je heerlijk wegdromen met een kop koffie of thee. Dirty South komt oorspronkelijk uit Servië maar is op zijn 13e verhuisd naar Australië. Hij heeft flink wat nummers gemaakt vooral tussen de jaren 2005 en 2011. De Ierse DJ en Producer is met dit nummer aan de haal gegaan en heeft al flink wat views ondanks zijn minimale bekendheid.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (11) is geworden "Dirty South - Find A Way (EKAE Remix)". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 10 (2019)

  Welkom op deze eerste Maandag van Maart. Er liggen alweer 2 maanden achter ons en stiekem kijken we al een beetje uit naar de zomer. Vorige week hadden we een zomerse plaat uitgezocht maar voor vandaag hebben we wat anders voor jullie in petto.
  Klik hier voor de Soundshockers Spotlight van vorige week.

  Om de week te beginnen met volle energie hebben we een track gevonden dat jullie door de Maandag dip heen gaat slepen. Deze man kunnen jullie kennen van zijn hits "Booty Bounce", " Drop That Low" en 1 van zijn meest recentste remix " WTF".
  Zijn nieuwste parel " Candy On The Dancefloor" bestaat uit een lekkere bass en zijn herkenbare tune.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (10) is geworden "TUJAMO - Candy on the Dancefloor ". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 9 (2019)

  Welkom op deze Maandag en de laatste Soundshockers Spotlight van deze maand. Februari is een kort maandje maar daar zullen jullie niks van merken want we hebben super veel nieuwe muziek die we aan jullie willen laten horen.

  Deze man heeft al meerdere hits op zijn naam staan. Je kan zijn nummers vooral herkennen aan de lekkere zomerse klank met daaraan toegevoegd een saxofoon en zuivere vocalen.
  Zijn nummer " Vandaag" haalde in 2012 de top 40 en was er voor 20 weken niet uit te slaan.

  Na het mooie weekend wat we gehad hebben, willen we dit gevoel toch even vasthouden en hebben we een zomerse plaat voor jullie uitgezocht. De Soundshockers Spotlight geworden voor deze week (9) " Bakermat - Trouble ft. Albert Gold". Enjoy  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 8 (2019)

  Welkom op deze Maandag en de derde Soundshockers Spotlight van deze maand. Februari is een kort maandje maar daar zullen jullie niks van merken want we hebben super veel nieuwe muziek die we aan jullie willen laten horen.

  Onze "Monthly Mix" van februari komt bijna uit (28-02) en het thema deze maand is "Future House". Ook de spotlight van deze week sluit daar naadloos op aan. Future House is niet heel nieuw genre maar is de laatste jaren zeer gestegen in populariteit door onder andere: Oliver Heldens, Tchami, Don Diablo, Zondeling en Chocolate Puma.
  Ook deze man heeft een goed aandeel gehad vinden wij. Hij is helaas nog niet zo bekend als bovenstaande artiesten maar wat ons betreft komt daar snel verandering in. Zijn naam (Robby East) komt zeer vaak voorbij op het Youtube kanaal Future House Music.
  We kunnen ook niet wachten tot zijn nieuwe plaat met "Ken Takano" uitkomt volgende maand.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Robby East - Don't Take Your Love". Enjoy en tot Woensdag voor jullie wekelijkse Moombahton update momentje  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 7 (2019)

  Welkom op deze Maandag en de tweede Soundshockers Spotlight van deze maand. Februari is een kort maandje maar daar zullen jullie niks van merken want we hebben super veel nieuwe muziek die we aan jullie willen laten horen. Met deze week niet 1 maar 2 tracks

  Heel soms gaan we een beetje buiten ons boekje... qua muziek dan he. Vandaag hebben we namelijk een hip-hop artiest en nee, het is geen Ronnie Flex of Lil Kleine. Deze man heeft serieuze teksten en hoe vaker je dit nummer luistert hoe beter je de tekst begrijpt.
  Hij heeft na 3 weken al 1 miljoen views en wat ons betreft mogen het er nog veel meer worden.  Dat deze mannen hits kunnen maken dat weten we. Ze hebben daarom ook besloten om de handen in 1 te slaan en samen de Top 40/50 te bestormen.
  We vermoeden dat jullie de melodie herkennen en misschien wel direct weten welke artiesten hebben samengewerkt. We hebben het wel over de producers maar een plaat zonder vocalen is ook niet altijd geweldig daarom moeten we ook een SO geven naar Loote.

  De Soundshockers Spotlights van deze week (7) zijn geworden:
  " Snelle - Scars " & " David Guetta, Brooks & Loote - Better When You're Gone". Enjoy en tot Woensdag.  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (March 2018)

Soundshockers

Monthly Mix 2019