Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 50 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. 
  De Amsterdamse producer Timotheus Timo Romme heeft al heel veel plaatjes op zijn naam staan. Vele van jullie zullen hem waarschijnlijk niet kennen en dat is jammer wat is echt een artiest van wereld formaat.

  Door de jaren heen heeft hij verschillende soorten muziek gemaakt van Moombahton tot Future House. Wij hebben zijn live set van "SLAM! MixMarathon XXL tijdens ADE 2018" al helemaal grijs gedraaid.

  Give it up for the Soundshockers Spotlight van deze week (50) .......
  " MOTi - Tonight". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 49 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Deze man heeft al zoveel tracks op zijn naam staan dat hij eigenlijk geen introductie meer nodig heeft.
  Maar goed wij zijn de beroerte niet en we stellen jullie graag voor aan onze Duitse buurman.
  Uit zijn computer kwamen onder andere de tracks: Shed A Light, Suger, Sun Goes Down en OK.
  Ook heeft hij meerdere remixen verzorgd waaronder: Prayer In C en Waves van onze eigen Mr. Probz.

  Waarschijnlijk hebben jullie zijn naam allang gezien hieronder....
  De Soundshockers Spotlight van deze week (49) is geworden: "Robin Schulz ft. Erike Sirola - Speechless". Enjoy

  P.S. Aankomende maand staan we elke week wel te draaien. Houd onze Agenda goed in de gaten en misschien zien we jullie wel bij 1 van onze optredens.

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 48 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Om de Maandag ochtend relaxed te beginnen hebben we een heerlijke track voor jullie uitgezocht.
  Deze plaat is getekend op het label van Armin van Buren. Aangezien hij er niet 1 heeft is het handig om er bij te vermelden dat het is uitgebracht op " Armada Deep ". Op dit label zitten veel artiesten die jullie waarschijnlijk wel kennen bijvoorbeeld: De Hofnar, Eelke Kleijn en Mike Mago. Ook deze 2 artiesten hebben kunnen doordringen op het label.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (48) is geworden "Nick Martin X LOVRA - Always On My Mind". Enjoy!!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 47 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Jullie zullen waarschijnlijk deze sample wel herkennen van het nummer "Roman Flugel - Geht's Noch?" of van een ander nummer want deze sample wordt vaak gebruikt.
  Ook de Engelse DJ en Producer "Sammy Porter" heeft toestemming gekregen om het te gebruiken en heeft het tempo wat opgeschroefd en heeft er wat fijne vocals overheen gezet.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (47) is geworden "Sammy Porter - Breaking (Audio) ft. Asabe". Enjoy en tot Woensdag!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 46 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Sommige tracks zijn al tientallen jaren oud maar worden weer herboren door een producer die er wel een goede remix van weet te maken.
  Deze track komt uit het jaar....... 1983. De meeste van ons waren waarschijnlijk niet eens op deze wereld toen dit nummer werd uitgebracht door "David Bowie".
  Onze ouders daarin tegen zijn op dit nummer helemaal losgegaan vroeger.

  Deze mannen hebben het aangedurfd om deze classic om te toveren tot een fijne Deep-house plaat met wat lichte Future-house accentjes erin.
  Trek je disco schoentjes maar uit de kast en oefen The Cabbage Patch nog maar even goed want de Soundshockers Spotlight van deze week (46) is geworden "Block & Crown, Scotty Boy - Sway". Enjoy en geniet van jullie week.

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 45-2 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Vorige week is er zeer veel nieuwe muziek uitgebracht dus we hadden moeite om maar 1 track te uit te kiezen voor deze week. Aangezien we er zoveel moeite mee hadden, hebben we er voor gezorgd dat jullie deze week 3x kunnen genieten van nieuwe muziek. Maandag (Deephouse), Woensdag (Moombahton) en Vandaag (EDM).

  Deze 2 talenten doen inmiddels al jaren mee in de "House Industrie". De mannen hebben los van elkaar meerdere tracks gereleased en hebben diversen samenwerkingen op hun naam staan met onder andere: Martin Garrix, Oliver Heldens, Cesqeaux, Mesto, Bassjackers en Wiwek.
  Deze plaat doet ons denken aan "vroeger" toen we alleen nog maar EDM luisterden, elke week kei hard gingen in Brothers (Bunnik), niks anders deden dan (vals) meezingen, Fist-Pumpen en met open mond toekijken hoe de DJ's de hele tent op z'n kop zetten. Jullie kunnen lekker het weekend in knallen met deze track.

  De 2e en laatste Soundshockers Spotlight van deze week (45) is geworden "Jay Hardway & Mike Cervello - EDM Bubble". Geniet van jullie weekend en tot Maandag.

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 45 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient.
  Vorige week is er zeer veel nieuwe muziek uitgebracht dus we hadden moeite om maar 1 track voor vandaag te uit te kiezen. Aangezien we er zoveel moeite mee hadden, hebben we er voor gezorgd dat jullie deze week 3x kunnen genieten van nieuwe muziek. Vandaag (Deephouse), Woensdag (Moombahton) en aankomende Vrijdag (EDM).

  Voor vandaag hebben we een heerlijk Deephouse plaatje voor jullie uitgezocht met een lekker funky beatje erin. We zijn ook niks anders gewend van deze Held(ens).
  Deze artiest staat geregeld in onze spotlight en hij is ook echt wel een voorbeeld voor ons. Hoe hij zijn mash-ups maakt, live mixed en helemaal los gaat achter de DJ Booth deze man straalt energie en plezier uit.

  Maak wat geluid voor de 1e Soundshockers Spotlight van deze week " Oliver Heldens - Fire In My Soul ft. Shungudzo ". Enjoy en tot Woensdag EN Vrijdag. Ciao!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 44 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Het weekend is weer voorbij en we beginnen deze koude Maandag ochtend met een lekker Deephouse nummer. In de hoop dat jullie meteen warm zijn natuurlijk.
  Als het nummer begint te spelen zal er waarschijnlijk meteen een nummer in je hoofd afspelen maar niets is minder waar. Ondanks dat het into en de melodie heel erg lijkt op het nummer "Nico & Vinz - Am I Wrong" gaat deze track toch een hele andere kant op.
  De producer van deze track heeft de sample goed gebruikt en aangepast naar eigen wens met daarbij een fijne vocal aan toegevoegd.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (44) is geworden " MD DJ - Want It More ". Enjoy en tot aankomende Woensdag voor de Moombah Wednesday van deze week.

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 43 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Het Amsterdam Dance Event (ADE) 2018 is helaas weer afgelopen en Shazam heeft weer z'n over uurtjes gemaakt. Daarom was het vandaag ook zeer lastig om 1 track uit te kiezen maar... het is gelukt.
  Het originele nummer stond totaal 20 weken in de Top 40 en is helaas sinds vorige week onder de 40 gezakt. Desondanks hebben we al verschillende versies voorbij horen komen maar deze versie van "Laidback Luke" is wel echt een versie om niet te vergeten. Hij staat sinds dit weekend online en is al meer dan 8000 bekeken en beluisterd in 12 uur.

  De Soundshockers Spotlight van  deze week (43) is "Tiësto & Dzeko feat. Preme & Post Malone - Jackie Chan (Laidback Luke Remix)". Enjoy en tot Woensdag.
  Mocht je in de tussentijd tips, suggesties of vragen hebben kunnen jullie dat altijd even mailen naar info@soundshockers.com of stuur een berichtje via onze Social media of de contact pagina.
  Genoeg methode's dus 🙂 Ciao!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 42 (2018)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Dit nummer is al meerdere keren geremixed (zoals elk goed nummer eigenlijk) en ook dit DJ duo uit Amsterdam probeert deze track weer een nieuw leven in te blazen. Voor Sunnery James & Ryan Marciano heeft deze track sowieso veel lading aangezien ze het origineel ook vaak hebben gedraaid en zo ook op hun 1e " Sensation White" in de toen Amsterdam Arena.

  Het Amsterdam Dance Event (ADE) staat voor de deur dus we zullen het lekker druk krijgen en veel inspiratie op doen voor onze nieuwe mixen en live sets.

  De Soundshockers Spotlight track van deze week is geworden "Sunnery James & Ryan Marciano x Nicola Fasano & Adam Clay - Born Again (Babylonia)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Soundshockers - Monthly Mix (September 2018)

Monthly Mix 2018