Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 42 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat.
  ADE (Amsterdam Dance Event) is vanaf vandaag officieel van start gegaan. DJ Sam Feldt en Oliver Heldens openen ADE vandaag beide met hun eigen feest.
  Om te vieren dat ADE is begonnen hebben we speciaal voor jullie 2 Moombah tracks uitgezocht die jullie het ultieme Amsterdam Dance Event vibe zullen geven.

  De Moombah Wednesday-platen van deze week zijn geworden "Beenie Man - Dancehall Queen (Max Wallin' Remix)" & "Rvssian, Farruko & J Balvin Vs Timmy Trumpet & Lady Bee - Ponle (SHKRZ & Miami Rockets Mashup)". Heel veel plezier deze week en mocht je toch niet bij ADE kunnen zijn dan valt er genoeg live sets online te vinden waaronder die van SLAM & 538.
  Tot volgende week!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 41 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat.
  Met deze week een hele mond vol artiesten. Laten we het vandaag lekker kort houden want de titel van deze plaat is al lang genoeg.

  De Moombah Wednesday-plaat van deze week is geworden "DJ Irwan, Ghetto Flow, Kalibwoy ft. Kempi, FRNKIE - Wip Wap (Prod. by FRNKIE)". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 40 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Deze week brengen we een oude bekende terug. Het is een bootleg van Gigi D'Agostino's "Bla Bla Bla". Noizekid heeft van deze klassieker een heerlijke rammer gemaakt die jouw zeker weten door deze woensdag heen zal slepen. Ram op die playknop en enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 39 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Dat Drake één van de meest populaire artiesten van dit moment is daar kan niemand het mee oneens zijn. Zijn track "In My Feelings" was immers dé zomer hit van 2018. Dit schreeuwt uiteraard om een remix. Gelukkig dachten ASH, Dopeman en Afro Bros hier precies hetzelfde over en de boys komen daarom ook met een heerlijke Moombahton-remix van "Drake - In My Feelings". Ram op die play-knop en enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 38 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat.
  We kunnen alvast verklappen dat we met een nieuwe moombahton bootleg bezig zijn van een heel populair nummer deze zomer.

  We houden jullie nog even in spanning en hebben voor deze week wel weer een andere heerlijke Moombahton track uitgekozen.
  Dit nummer is al veel in het nieuws geweest omdat het een cover is van een bekend "oud" nummer. Dit nummer herkennen we nog uit onze jeugd en kunnen het ook woord voor woord meezingen (ondanks dat ze wat aan de tekst hebben geknutseld)

  Deze edit vinden we dan ook Moombah Wednesday waardig en zetten we dus vandaag even in het zonnetje.
  Deze week (38) is het nummer " Frenna & Lil Kleine - Verleden Tijd (Da Phonk Extended Club Edit) "  de Moombah Wednesday plaat. Enjoy!

  P.S. We hebben ons veel gefocust de laatste tijd op nieuwe muziek en mixen en zijn dan ook binnenkort weer snel live te vinden in het land. Mocht je willen weten waar we staan? www.soundshockers.com/agenda 😉

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 37 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Nuapurista kuulu se polokan tahti..... Nee we hebben niet gedronken.. het is pas Woensdag maar dit is echt een stukje uit dit nummer. We zullen maar niet teveel woorden vuil maken. Ik denk dat jullie gewoon moeten gaan luisteren.
  Ik ben benieuwd of jullie het nummer herkennen. Vast wel 😉

  De Moombah Wednesday-plaat van deze week (37) is geworden " Hatsune Miku - Levan Polka (ABH!SCOTT Remix). Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 36 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Deze 2 artiesten van wereld niveau hebben samen een plaat gemaakt dat uit 2003 komt. Je zal waarschijnlijk denken 2003.. dat is niet zolang geleden maar het is alweer 15 jaar geleden! 15 jaar geleden stond Ch!pz, K3, Jim Bakkum en The Underdog Project nog in de Top 40.

  Aan zo een hit zou je eigenlijk niet aan mogen komen maar Jose Garcia heeft het toch geprobeerd te remixen en het is hem gelukt hoor (als je het aan ons vraagt)

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (36) is geworden " Beyoncé ft. Sean Paul - Baby Boy (Jose Garcia Remix) ". Enjoy en tot volgende week!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 35 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Dit nummer kunnen we waarschijnlijk allemaal mee schreeuwen maar de juiste songtekst.. dat betwijfel ik. 😉
  Eigenlijk heeft deze track geen remix nodig maar toch vind ik dat "Aar" het wel even goed gedaan heeft.

  Maak wat geluid voor de Moombah Wednesday plaat van deze week (35) ... " Daddy Yankee - Rompe (Aar Remix).

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 34 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Elke keer flikt hij het weer. Hij brengt een nummer uit en er volgt een rage op het internet.
  Zo ook met dit nummer. Deze keer heeft Jazzy Rey er voor gezorgd dat de track voorzien wordt van een heerlijke Moombahton sound.
  De Moombah Wednesday-plaat van deze week (34) is geworden " Drake - In My Feelings (Jazzy Rey Moombahton Remix)". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 33 (2018)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Less is more zeggen ze wel is.
  We hebben voor deze week een track uitgezocht dat IEDEREEN kent en kan meezingen en waar opzich heel weinig aan veranderd is.
  Ondanks deze subtiele aanpassing willen we hem wel in het zonnetje zetten.

  De Moombah Wednesday-plaat van deze week (33) is geworden " Robbie Williams - Angels (Hak Op De Tak Bootleg) ". Enjoy en tot volgende week!

  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Soundshockers - Monthly Mix (August 2018)

Monthly Mix (August 2018)