Spotlight

  Tijd voor een fijne deephouse plaat

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekker deep-house plaatje

  Waarschijnlijk heeft deze man zijn inspiratie gehaald uit een bestaande plaat dat een aantal jaren uit is gekomen. Weten jullie welke plaat we bedoelen?? Juist "Disciples - They Don't Know". Ondanks dat is dit een vers nummertje en komt fijn uit de speakers.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Jordan Magro x C'SAR - Rewind" Enjoy!!

  Soundshockers Spotlight

  Nieuw duo is geboren wat ons betreft

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week 2 solo artiesten die een top plaat hebben gemaakt.

  Eigenlijk hoeven we beiden heren niet aan jullie voor te stellen want waarschijnlijk kennen jullie ze wel. Nicky Romero en Armin van Buuren hebben de handen in elkaar geslagen en zijn de studio ingedoken. Ondanks de corona hebben ze goed remote kunnen samenwerken en een wereld track neergezet. Wat ons betreft mogen ze dat vaker doen en misschien wel is samen draaien.. wie weet 😉

  De Soundshockers Spotlight van deze week is "Armin van Buuren & Nicky Romero - I Need You To Know". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Ladida lalala

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week weer is een classic in een nieuw jasje.

  We roepen wel vaker dat het niet altijd nodig is om een classic helemaal te veranderen, soms zijn subtiele aanpassing net genoeg om de classic weer verfrissend te laten klinken. Alsof ze naar ons hebben geluisterd want CRISPIE & ILIRA hebben de klassieker "Ladida (My Heart Goes Boom)" omgetoverd tot een fijne dance plaat helemaal in het nu. Het nummer komt origineel uit 2000 en heeft weken/maanden in de lijsten gestaan.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "CRISPIE x ILIRA - Ladida (My Heart Goes Boom)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Dag en nacht

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week weer is een classic in een nieuw jasje.

  Het origineel kennen we natuurlijk allemaal van "Kid Kudi" dat ook de monsterhit "Memories" maakte met David Guetta. Nu Martin Jensen het nummer onderhanden heeft genomen heeft het nummer net weer even een andere lading. Wij vinden zelf dat het het nummer tegoed komt en dit een fijne update in je playlist kan zijn.

  De Soundshockers Spotlight van vandaag en deze week is geworden "Stefy De Cicco, Ben Hamilton - Day 'N' Nite (Martin Jensen Edit)"  Soundshockers Spotlight

  Laat de zomer nu maar blijven ook

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekker zomerse plaat van een hollandse dame.

  De maand Juni zit er alweer bijna op en de zomerse dagen zijn ook vollop aanwezig met afwisseling van de zon. Wat ons betreft mag de zomer gewoon lekker aan blijven hoor. Ookal vergroot dat wel de zin naar een festivalletje maar laten we dat lekker thuis of in de tuin doen.

  De track dat deze dame heeft geremixed zijn al door vele handen gegaan maar desondanks heeft ze er een hele fijne hit van gemaakt. Kim Kaey is vollop in opmars en onze stem heeft ze. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Kim Kaey - Latin Lovers". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Het alarm heeft weer geklonken

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een fijne plaat van de gebroeders "DubVision".

  DubVision is een Nederlands DJ-duo bestaande uit de broers Victor Leicher en Stephan Leicher getekend bij de labels Spinnin 'Records, Armada Music en Axtone. Ze zijn 2 graag geziende gasten op elke line-up en hebben ook hele fraaie plaatjes gemaakt waaronder deze. Geniet van jullie Maandag en tot Woensdag.

  Soundshockers Spotlight

  Je zal het bijna vergeten..

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekker vrolijk nummer.

  Je zal het bijna vergeten dat het gewoon een Maandag is. Veel horeca en entertainment mogen weer open en ook het zonnetje is volop aanwezig. Aangezien de sportscholen nog moeten wachten hebben we een fijne workout plaat voor jullie. De titel zegt het al "Gym Quarantine" van onze over buurman "Hugel". De Fransman heeft al zoveel hits enr emixen op zijn naam staan dat ik hem eigenlijk niet eens hoef voor te stellen maargoed.. alsnog mocht je hem niet kennen klik dan maar is op deze link. Adiosss en geniet nog even van het zonnetje nu het nog kan!

  Soundshockers Spotlight

  Sorry alvast he

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een deuntje dat lekker in je hoofd blijft hangen

  Midden in de nacht tijdens een migratie had ik de SLAM Mixmarathon aan staan op de wekelijkse podcast van Dimitri Vegas en Like Mike. Tijdens hun wekelijkse uitzending in "Smash The House" kwam dit nummer voorbij en ik was in 1 keer wakker. Waarschijnlijk komt het deuntje je bekend voor.. iets met au-to-taal-glas??

  Het nummer is niet minder lekker daardoor maar het blijft wel lekker in je hoofd zitten.. Sorry 😉

  Soundshockers Spotlight

  Less is more of toch niet?

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een classic in een subtiel nieuw jasje.

  Iedereen zowel jong als oud kent dit nummer en kan hem waarschijnlijk meezingen. Dit nummer kwam laatst voorbij tijdens de SLAM Mix Marathon en ik ben he-le-ma-al fan.

  Soundshockers Spotlight

  Zij is DE ster van dit moment

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een track van een wereldster.

  Ze is op dit moment de meeste gestreamde zangeres op Spotify met gemiddeld 59.30 miljoen streams per maand. Dus als je aan de haal gaat met een track van haar (of je wilt een remix van haar track maken) kan je beter van goeie huizen komen. Deze man durfde het aan om het nummer "Physical" te remixen van Dua Lipa. Als je het aan ons vraagt is het zeer goed gelukt. Alok maakt al vaker hele fijne remixen dus de verwachten waren ook hoog. Gelukkig heeft hij ze kunnen waarmaken.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Dua Lipa - Physical (Alok Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (January 2020)

Soundshockers

Monthly Mix 2020