Spotlight

  Vandaag gooien we het even over een Franse boeg

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een fijne Franse plaat en ik kan je zeggen.. c'est tres bon

  Yves V is al jaren actief in de dance scene en ook bij Spinnin Records zijn ze niet vies van zijn nummers. Hij heeft al meerdere dikke hits op zijn naam staan waaronder " We Got That Cool" wat hij samen met Afrojack heeft gemaakt in 2019. Ook het nummer "My Friend" heeft hij keihard geremixed en gebruiken we veel in mixen en live sets. Het is niet heel gek dat er dit keer een Frans nummer is geremixed want deze man komt zelf uit Belgie 🙂

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Yves V, Axel Cooper & SHANGUY - Dernière Danse"

  https://www.youtube.com/embed/cz1z9SsH5Dw

  Soundshockers Spotlight

  Meer streams dan mensen op de wereld

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een man die meer streams heeft dan dat er bewoners zijn op deze wereld.

  Bad Bunny a.k.a. hoe wij hem noemen "Mr. Stream" haalt met elke hit wel in nog time 10 miljoen views. Deze man is echt ongekend populair.
  Niet dat hij nog perse reclame van ons nodig heeft voor zijn track "Dákiti" aangezien die al meer dan 600 miljoen views heeft maar de remix van Marc Benjamin verdiend wel even wat aandacht. Geniet van jullie week en de eerste dag in Maart. Ciao!

  https://www.youtube.com/embed/yCC_TsoDhwA

  Soundshockers Spotlight

  Beter dan het origineel of niet?

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een lekkere remix van "de koning" van de future-house "Don Diablo".

  Het is een tijd geleden dat we wat gepost hebben want tja.. hoeveel zin heeft het als je niet kan draaien of lekker kan feesten. Toch kregen we veel verzoekjes of we weer dit konden oppakken en zoals altijd.. luisteren we goed naar jullie en posten we deze banger.

  Wij vinden persoonlijk deze remix nog beter dan het origineel, zit een heerlijke vibe en opbouw in en de drop... Wouw! Dit nummer staat bij ons dagen dan al niet weken op repeat. Tijd dat jullie ook kennis maken met dit nummer. Enjoy!

  https://www.youtube.com/watch?v=IFQXALpaEwM&ab_channel=DuaLipa

  Soundshockers Spotlight

  Het laatste kwartaal van 2020 is begonnen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekkere Future house plaat dat je lekker doet wegdromen

  Waarschijnlijk kennen jullie de originele track wel dat uit 1996 komt en kennen jullie hem niet dan bij deze ;).
  Matt Nash is een jonge producer en dj dat al samenwerkt met de grote namen waaronder Don Diablo.
  Dit nummer is ook nog is getekend op een label en niet van zomaar iemand maar van Martin Garrix.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Matt Nash - You're Not Alone". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Feit: Het is weer een nieuwe Maandag

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een nummer met een bekende tune.

  Het is niet de eerste keer dat we deze man in het zonnetje zetten want man, man, man wat kan hij hits maken. Ook zijn samenwerkingen zijn heel fijn en zo ook nu.
  Steffen Johannes de Vries zoals hij heet heeft weer een hele fijne plaat gemaakt samen met The Farm. De melodie die er wordt gebruikt komt mij heel erg bekend voor. Ik ben benieuwd of jullie het nummer herkennen.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Steff da Campo x The Farm - All Together Now". Enjoy  Soundshockers Spotlight

  Heel fijn om zo de week te beginnen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een nummer dat iedereen kent en zo kan meezingen.

  Dit nummer is al 11 jaar oud maar toch kan iedereen dit nummer meezingen. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat deze track van één van de bekendste producers uit Frankrijk is namelijk "David Guetta". WeDamz (weer een producer uit Nederland) is met de track aan de slag gegaan en heeft er een hele fijne edit van gemaakt dat al door diverse grote DJ's wordt gedraaid.  Soundshockers Spotlight

  Tijd voor een fijne deephouse plaat

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekker deep-house plaatje

  Waarschijnlijk heeft deze man zijn inspiratie gehaald uit een bestaande plaat dat een aantal jaren uit is gekomen. Weten jullie welke plaat we bedoelen?? Juist "Disciples - They Don't Know". Ondanks dat is dit een vers nummertje en komt fijn uit de speakers.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Jordan Magro x C'SAR - Rewind" Enjoy!!

  Soundshockers Spotlight

  Nieuw duo is geboren wat ons betreft

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week 2 solo artiesten die een top plaat hebben gemaakt.

  Eigenlijk hoeven we beiden heren niet aan jullie voor te stellen want waarschijnlijk kennen jullie ze wel. Nicky Romero en Armin van Buuren hebben de handen in elkaar geslagen en zijn de studio ingedoken. Ondanks de corona hebben ze goed remote kunnen samenwerken en een wereld track neergezet. Wat ons betreft mogen ze dat vaker doen en misschien wel is samen draaien.. wie weet 😉

  De Soundshockers Spotlight van deze week is "Armin van Buuren & Nicky Romero - I Need You To Know". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Ladida lalala

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week weer is een classic in een nieuw jasje.

  We roepen wel vaker dat het niet altijd nodig is om een classic helemaal te veranderen, soms zijn subtiele aanpassing net genoeg om de classic weer verfrissend te laten klinken. Alsof ze naar ons hebben geluisterd want CRISPIE & ILIRA hebben de klassieker "Ladida (My Heart Goes Boom)" omgetoverd tot een fijne dance plaat helemaal in het nu. Het nummer komt origineel uit 2000 en heeft weken/maanden in de lijsten gestaan.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "CRISPIE x ILIRA - Ladida (My Heart Goes Boom)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Dag en nacht

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week weer is een classic in een nieuw jasje.

  Het origineel kennen we natuurlijk allemaal van "Kid Kudi" dat ook de monsterhit "Memories" maakte met David Guetta. Nu Martin Jensen het nummer onderhanden heeft genomen heeft het nummer net weer even een andere lading. Wij vinden zelf dat het het nummer tegoed komt en dit een fijne update in je playlist kan zijn.

  De Soundshockers Spotlight van vandaag en deze week is geworden "Stefy De Cicco, Ben Hamilton - Day 'N' Nite (Martin Jensen Edit)"  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (December 2020)

Soundshockers

Monthly Mix 2020