Spotlight

  Het Amsterdam Dance Event 2019 is begonnen!! (ADE 1/7)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Het Amsterdam Dance Event (ADE) is begonnen en wij trappen alvast af met een rammer van een plaat.

  De mannen van Disciples hebben met hun hit "On My Mind" weken dan wel niet maanden de radio gedomineerd. Echter was het een tijdje stil en zijn nu weer keihard terug gekomen met hun nummer "All Mine". Echter dacht Sonny Fodera het nieuwe pareltje wel te kunnen upgraden en man man man wat heeft hij dat goed gedaan. Misschien komt zijn naam niet bekend voor maar zijn nummers of remixen kennen jullie sowieso.
  Wij staan aankomende week ook te dansen op de tracks van Sonny Fodera en dit wordt echt wel DE rammer van de avond.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Disciples & Eyelar - All Mine (Sonny Fodera Remix)".
  Geniet van jullie week en kom met ons mee dansen tijdens ADE. CIAO!

  Soundshockers Spotlight

  Curbi is terug van niet weggeweest

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Om de maand goed te beginnen trappen we af met een fijne "Future-house" plaat.

  De Engelse producer en DJ "Curbi" doet al jaren mee in het "Future-house wereldje" en heeft al diverse hits op zijn naam staan. Hij was samen met Oliver Heldens 1 van de eerste die deze "Future-house sound" had ontdekt.
  In de tussentijd is hij zich veel gaan focussen op zijn producties en worden zijn tracks beter en beter. Nu met nog meer vocalen, nog meer extra geluiden en opbouw en wij vinden dat dit nummer in de Top 40 hoort.
  We zijn zeer benieuwd naar jullie mening over deze track.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Curbi - Spiritual (Mriya) [feat. Brooke Tomlinson]". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  De laatste Maandag van de maand sluiten we "house'ie" af

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met vandaag een remix van een hit dat al 12 miljoen keer bekeken en beluisterd is.

  Karla Camila Cabello Estrabao a.k.a "Camila Cabello" is een zangeres en songwriter dat de laatste jaren zeer populair is geworden. Haar hit "Señorita" samen met "Shawn Mendes" heeft al honderden miljoenen views op youtube en is niet uit de top 40 te slaan. Ook haar nieuwe nummer "Liar" heeft al 12 miljoen views. Wij zullen Soundshockers natuurlijk niet zijn als we weer een fijne remix van dit nummer zouden vinden. We hebben van deze Engelse mannen al een aantal remixen in onze muziek bibliotheek en daar mag deze natuurlijk niet ontbreken.

  De Soundshockers Spotlight van deze week tevens ook de laatste van deze maand is geworden "Camila Cabello - Liar (Keepin It Heale Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Het is tijd voor een ouderwets potje "Fist Pumping".

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Deze week hebben wij een remix gevonden dat je "vroegere tijden" doet herleven.

  Dit nummer heeft een geschiedenis. Het origineel is van The O'Jays en geschreven door het duo Kenny Gamble & Leon Huff. Het staat op het album Ship Ahoy (1973). De Jamaicaanse band Third World maakt in 1978 een eigen versie van 'Now That We Found Love' en ook Heavy D & the Boyz scoort in 1991 nog een hit met hetzelfde nummer.

  Nu is het de beurt aan Sultan + Shepard in samenweking met Showtek om dit nummer nogmaals te remixen... en alsof het al niet moeilijk genoeg is heeft "Sidney Samson" ook wel bekend van de mega hits "Riverside" & "Escape From Love".

  Wij stonden vaak los te gaan in Brothers á Bunnik en dit nummer geeft ons toch even het tbt momentje. Klik hieronder op de play button en geniet van jullie dag. Tot Woensdag

  Soundshockers Spotlight

  Disco Fries gooien een klassieker in een nieuw jasje

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Deze week hebben wij een klassieker voor je die vakkundig in een nieuw jasje is gestoken.

  Het origineel kwam uit in het jaar 2001 en was van Mary  J. Blige. De track hete "Family Affair" en de mannen van Disco Fries hebben deze omgetoverd tot een heerlijke danceplaat, die de gelijknamige titel draagt. Ram op die play knop en enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Tujamo en Salvatore Ganacci's Jook It klapt jouw maandag aan flarden

  Het is weer maandag en dat betekend niets anders dan dat er een nieuwe Spotlight klaar staat. Deze week gooien wij een plaat van vorig jaar nog even in het zonnetje. Voor het geval je deze gemist hebt.

  Het is een plaat die gemaakt is door Tujamo en Salvatore Ganacci. De track "Jook It" is een redelijk rustige track, maar heeft een bassline waar de buren absoluut niet blij mee zullen zijn. De maandag-dip knal je gegarandeerd helemaal aan flarden. Druk op de playknop en enjoy!  Soundshockers Spotlight

  De zomervakantie is officieel voorbij maar niet getreurd

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week een plaat uit de oude doos.

  Welkom op de eerste Maandag van de maand en dat betekend dat het teken om 12:00 gegeven wordt dat er weer een dikke Soundshockers Spotlight klaarstaat.
  Vorig weekend waren we natuurlijk van de partij bij Mysteryland en elk jaar blijft dit nummer maar terugkomen en gelijk hebben ze. Wat een energie komt er van het publiek af als dit nummer gedraaid wordt.
  Wij draaien hem ook vaak in onze sets. Sinds het releasen van dit nummer horen we niet veel van "Format:B" maar vorig jaar heeft hij nog een hele vette plaat gereleased namelijk "The Scoop".

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden " Format:B - Chunky". Enjoy!

  P.S. Als extraatje om de september maand goed te beginnen hebben we een live versie gevonden van de monsterhit "Piece Of Your Heart".
  Sharing is Caring 😉

  Soundshockers Spotlight

  Genoeg inspiratie in ieder geval deze week

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week een echte held uit het Noorden van ons land.

  We zijn dit weekend lekker wezen feesten op Mysteryland en niet alleen maar feesten maar ook inspiratie opdoen. We hebben vele artiesten gezien en ook artiesten die we eigenlijk niet kenden waaronder "Chus & Ceballos".
  De artiest die we vandaag letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gaan zetten miste we wel een beetje op Mysteryland. Ze komen uit het hoge noorden (Groningen) en ze zijn vooral bekend van de nummers "Crazy" samen met Lost Frequencies & "Tunnel Vision".

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Zonderling - Lifetime (feat. Josh Cumbee)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  En weg is je Maandag dip door deze plaat

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Deze week pakken we het even wat "harder" aan.

  Deze man staat al jaren bovenaan de lijst van top Hardstyle DJ's. Ook heeft hij al is een keer een uitstapje gemaakt naar het genre "EDM" & "House" maar zijn hart lag toch echt bij Hardstyle. De samenwerking die hij is aangegaan met de Engelse zangeres "Sian Evans" was echt een schot in de roos en dit keer een oranje roos 😉
  Ik heb dit nummer inmiddels al grijs gedraaid en ook bij de feestvierders wordt deze track goed ontvangen.
  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Headhunterz - Orange Heart (feat. Sian Evans)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Dit is het ultieme Maandag ochtend nummer

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week niemand minder dan Michael Calfan.

  Deze track is het medicijn tegen je Maandag ochtend kater. Dit nummer geeft je een hele chille vibe en helpt je door de eerste zware uren heen te komen.
  We zijn deze man een tijdje uit het oog verloren na zijn hit "Treasured Soul" in 2015. Een aantal weken geleden zaten we de livestream te kijken van Tomorrowland en daar kwam deze man ook voorbij. Zijn stage performance en energie was niet heel spectaculair maar zijn tracklist daarin tegen wel. Echter was zijn nieuwe single " Wild Game " niet te horen terwijl wij dit echt een hele fijne plaat vinden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Michael Calfan - Wild Game (feat. Monique Lawz)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (September 2019)

Monthly Mix 2019