Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 21 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Na een heerlijk zonnig weekendje hebben we voor vandaag een zomers plaatje uitgezocht.

  Jullie kunnen deze artiest kennen want in 2016 hadden ze een dikke zomerhit te pakken met "This Girl". Ook hebben we met deze track onze Vogelvrij set geopend. Zo ook nu hebben ze de zomer vibe weer goed te pakken en stond dit weekend het nummer vol op repeat.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (21) is geworden "Cookin' On 3 Burners vs Henri Purnell & Revelries - Force Of Nature". Enjoy

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 20 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met vandaag een nummer met wat power.

  Het kan best zijn dat jullie nog nooit van deze artiest gehord hebben maar daar zijn wij natuurlijk voor om jullie de vetste muziek te laten horen. We kunnen elke week wel een plaat van het label "Future House Music" laten horen omdat ze altijd vette tracks en artiesten tekenen.
  Deze 2 gasten komen uit Estland en hebben al meerdere track gemaakt maar dit plaatje sprong er wel zo duidelijk uit dat we het jullie moesten laten horen. Het is tijd om jullie niet langer in spanning te houden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (20) is geworden "WATEVA - Ice Cream". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 19 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat.

  Als ChildsPlay een track op het wereldwijde web gooit, dan weet je zeker dat het een prima plaatje is. In samenwerking met de legendarische (Mara)Donnie hebben de mannen de track "Hydrotering" gemaakt. Lyricaal is het misschien niet het beste nummer om te luisteren op een mogelijk brakke maandag, maar dat mag de pret verder niet drukken. Ram op de playknop en enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 18 (2019)

  Welkom op deze bewolkte Maandag en de laatste Soundshockers Spotlight van deze maand. We gaan maand 4 maar even goed afsluiten met een nummer dat jullie energie gaat geven.

  Voor een aflevering van zijn serie " Gekkenwerk " moest deze Youtube held een nummer 1 hit maken binnen 24 uur. Niet alleen het nummer zelf is gemaakt in 24 uur ook heeft hij daar een clip bij geschoten. Mocht dit nummer niet op nummer 1 komen in de Spotify Top 50 - Nederland dan stopt hij met de serie (dat is zijn regel). De producer van deze track (Dr. Phunk) heeft onder andere ook de beat gemaakt voor het nummer " Kind van de duivel" en "Soldaat" dat dit weekend uitkwam. Ondanks dat dit nummer bizar snel is gemaakt klinkt het toch wel echt heel (kal)fijn.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (18) is geworden "Kalvijn - De Missie". Enjoy!

  P.S. Stream allemaal even dit nummer via Spotify (KLIK HIER)

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 17 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week zetten we een artiest in het zonnetje waarvan je deze track niet zou verwachten.

  Na een heerlijke zomerse week komt de realiteit weer hard binnen... het is Maandag. 1 geluk want het is 2e paasdag en de meeste van ons zijn vrij. Voor wie niet vrij is gaan we het leed verzachten met een heerlijke track waar je bij weg kan dromen. DJ Snake staat niet bepaald bekend om zijn rustige tunes en vandaar dat wij deze track aan jullie moesten laten zien want het is echt een hele fijne plaat!
  Hij heeft de handen in 1 geslagen met de artiest "Plastic Toy". Er is weinig bekend van deze producer maar dat maakt de track zeker niet minder goed.

  De Soundshockers Spolight van deze week (17) is geworden "PLASTIC TOY & DJ SNAKE - TRY ME". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 16 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week hebben we gekozen voor een nummer wat je al laat genieten van de aankomende zomer week.

  We zijn van het weekend helemaal los gegaan op zijn tracks. De geboren Rotterdammer gaf een eigen feest in de Maassilo en dat ging helemaal los!
  Zijn nieuwe nummer kwam afgelopen Vrijdag ook officieel uit en staat bij ons al de hele dag op repeat. We hebben het natuurlijk over mijn (Bobby) favoriete DJ en Idool.... OLIVER HELDENS!!

  De Soundshockers Spotlight van deze week (16) is geworden "Oliver Heldens - Summer Lover ft. Devin, Nile Rodgers". ENJOY!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 15 (2019)

  Welkom op de 2e Maandag van deze maand. Zoals elke week hebben we een track uitgekozen dat wat aandacht verdiend. Met deze week een classic uit 2008 in een nieuw jasje

  Na het heerlijke weer van gister is nu wel de realiteit weer aangebroken. We moeten weer aan de arbeid of school. Om jullie door deze dag heen te helpen hebben we een track uitgekozen dat remixed is door onze zuider buren. Lost Frequensies a.k.a. Felix de Laet heeft zijn producer skills weer laten zien en ondanks dat we de eerste keer even moesten wennen aan dit nieuwe jasje is dit nummer niet meer van repeat af te slaan.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (15) is geworden "Estelle ft Kanye West - American Boy (Lost Frequencies Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 14 (2019)

  Welkom op de 1e Maandag van deze maand. Ondanks het 1 April is hebben we zoals elke week een track dat we in de spotlight zetten. Een track waarvan wij namelijk vinden dat deze wat extra aandacht verdient.

  Met deze week een plaat waar we al een hele lange tijd op gewacht hebben.
  Het Amsterdams DJ Duo Sunnery James & Ryan Marciano zijn inmiddels al Seniors in de house scene maar ze blijven hele fijne tracks produceren. Ze hebben op deze track een samenwerking te pakken met "Novak".

  De Soundshockers Spotlight van deze week (14) is geworden "Sunnery James & Ryan Marciano X Novak - RUFF". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 13 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week hebben we een artiest dat precies 5 weken geleden ookal in de spotlight stond.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  * Klik hier om naar de Soundshockers Spotlight van 5 weken geleden te gaan *
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Deze man begint inmiddels een gevestigde naam te krijgen binnen het futurehouse circuit. Ook deze keer weet hij weer te tippen aan een knap staaltje produceer werk. Samen met "Ken Takano" weet hij ook dit nummer zo in de futurehouse top50 te krijgen. We laten jullie niet langer in spanning en zullen bekend gaan maken welke track het is geworden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week (13) is geworden "Robby East & Ken Takano - I Want Your Soul".

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 12 (2019)

  Elke week zetten wij een track in de spotlight. Een track waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient. Deze week hebben we een nummertje uitgezocht met energie niveau 12.

  Deze man komt uit het land waar Avicii vandaan kwam. Zweden.
  Hij heeft al meerdere tracks uitgebracht en waarschijnlijk zullen jullie er wel 1 (her)kennen. Jump & Sweat, Bomb A Drop of 1 van zijn laatste tracks " Fogo".

  De Soundshockers Spotlight van deze week (12) is geworden "Garmiani - BARRACA". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Live @ PAR-AV

Soundshockers

Live @ PAR-AV