Spotlight

  Dit is het ultieme Maandag ochtend nummer

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week niemand minder dan Michael Calfan.

  Deze track is het medicijn tegen je Maandag ochtend kater. Dit nummer geeft je een hele chille vibe en helpt je door de eerste zware uren heen te komen.
  We zijn deze man een tijdje uit het oog verloren na zijn hit "Treasured Soul" in 2015. Een aantal weken geleden zaten we de livestream te kijken van Tomorrowland en daar kwam deze man ook voorbij. Zijn stage performance en energie was niet heel spectaculair maar zijn tracklist daarin tegen wel. Echter was zijn nieuwe single " Wild Game " niet te horen terwijl wij dit echt een hele fijne plaat vinden.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Michael Calfan - Wild Game (feat. Monique Lawz)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Afrojack is back; de bekende "bliepjes" zijn weer terug!

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week niemand minder dan Afrojack.

  Afrojack is al jaren een begrip in de wereldwijde Dance scene. Zijn karakteristieke geluid is bekend bij menig muziekliefhebber. Deze sound was hij echter een tijdje kwijt, maar zijn bekende 'bliepjes' zijn met deze plaat weer van de partij. Met "Bass Is Kicking" is de old school Afrojack weer helemaal terug! Blaas je maandag nieuw leven in met deze (nieuwe)oudewetse rammer! Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Joris Voorn laat zijn klanken weer is horen

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze een track dat al weken op nummer 1 staat.

  In week 22 hebben we dit nummer al in de spotlight gezet en we krijgen er geen genoeg van. Er zijn al verschillende remixen verschenen maar 1 sprong er wel boven uit. Een remix hoeft niet altijd een hele verandering te zijn. Een goeie remix kan ook bestaan uit het verbeteren van een track met wat extra lading. Zo laat Joris Voorn zijn kwaliteit zien door deze track zodanig aan te passen dat het nog lekkerder in de oren klinkt.

  Joris Voorn staat vooral bekend door zijn dat diepere style maar laat hiermee zien dat ook hij deephouse goed beheerst. De Soundshockers Spotlight van deze week is "Meduza — Piece Of Your Heart (feat. Goodboys) (Joris Voorn Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Sigala & Becky Hill slaan de handen in één

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week 2 artiesten van wereld formaat + een remix van dit nummer.

  Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen wie Sigala is en zeker niet wie Becky Hill is. Daarom dachten ze.. laten we de handen in 1 slaan en en samen een hele vete track maken.. nou.. dat is gelukt hoor.
  Inmiddels hebben de 2 al meer dan 1,5 miljoen views in 1 maand tijd.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden " Sigala, Becky Hill - Wish You Well ". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Danny Avila staat vandaag volledig in het zonnetje

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week een artiest uit het zuiden van Europa namelijk; het warme Spanje.

  We worden overspoeld met nummers uit Spanje en Frankrijk in het genre Moombah of Reggea-ton maar dit keer niet. Deze man heeft al diverse (future) house plaatjes op zijn naam staan en daar past deze track ook prima bij.
  De vocal is al meerdere malen gebruikt door diverse artiesten en met succes. Ook Danny Avila heeft zich gewaagd om deze vocal onder een fijne beat te zetten en wat ons betreft is het hem ook zeker gelukt.

  We presenteren je de nieuwe Soundshockers Spotlight van deze week....
  " Danny Avila - Good Times". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Lost Frequencies timmert flink aan de weg

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week onze Belgische vriend "Lost Frequencies".

  Deze man heeft na het maken van zijn monster hit "Are You With Me" absoluut niet stil gezeten. Hij is diverse kanten op gegaan met zijn muziek van deep-house, pop tot future-house en zelfs heel soms een stukje drum & bass. Zo heeft hij laatst zijn nummer "Recognise" uitgebracht en direct daarop een Deluxe mix.

  We zijn benieuwd welke van de 2 versies jullie beter of fijner vinden.
  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Lost Frequencies feat. Flynn - Recognise ((Deluxe Mix)) ". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 27 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week een goed gehumeurde en vrolijke dj/producer.

  Hij staat bekend om zijn grote glimlach, dikke auto's, hele armen vol met armbanden en zijn fijne tunes. Het is alweer een tijd geleden (voor ons gevoel) dat hij echt weer een hit heeft gemaakt. Maar het wachten wordt beloond want wat is dit een zomer knaller zeg! De vocals van dit nummer komen uit back in the days (1996 om precies te zijn).

  De Soundshockers Spotlight van deze week (27) is geworden "La Fuente, Boris Smith - Cada Vez (feat. Mavis Acquah)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 26 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Aangezien er een bloedhete week voor de deur staat gaan we ook zomerse tracks aan jullie presenteren.

  Jullie zullen waarschijnlijk dit multi talent wel kennen maar onder zijn artiesten naam is hij "Hartebees" nog ziet zo heel erg bekend maar onder zijn andere alias "The Galaxy" al wat meer. Juist we hebben het over.. Arjen Lubach. Wij vermoeden wel dat hij een zomer hitje te pakken heeft met deze plaat en helemaal met het aanstekelijke fluit repertoire.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden " Hartebees - Summer Go". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 24 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Aangezien het tweede pinksterdag is vandaag hebben we 2 tracks voor jullie klaarstaan.

  Deze Canadeese DJ en producer is een artiest op hoog niveau. We hebben hem al een aantal keer live mogen meekijken en hij mixed,scratched en mash-upped er lekker op los. Zijn remix van Axwell zijn track "Nobody Else" is daarom ook bij ons niet on opvallend gebleven. Deze remix willen we dan ook graag met jullie delen zodat jullie vrije maandag ochtend nog beter bevalt.

  Als jullie zijn helemaal in de chille modus zitten hebben we een track voor jullie met iets meer pit. Dit nummer bevat vocals die je vast en zeker vaker gehoord hebt. Zeker als je vaak bij Sensation White bent geweest was dit wel 1 van de meest gedraaide nummers. De originele track stamt uit het jaar 1995 van de artiest Brandy. Inmiddels heeft de Belgische DJ en producer "Yves V" de track onderhanden genomen en er een fijne remix van gemaakt.

  De Soundshockers Spotlight's van deze week (24) zijn geworden: "Axwell - Nobody Else (A-Trak Remix)" & "Yves V - My Friend".

  Soundshockers Spotlight

  Soundshockers Spotlight week 23 (2019)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat.

  Laidback Luke gaat al jaren mee en heeft de nodige hits op zijn naam weten te zetten. De klassieker “Rocking with the Best” die hij samen maakte met Goodgrip, heeft inmiddels een legendarische status bereikt en dan met name de vocale van die track.

  Dit jaar kwam Laidback Luke met een nieuwe versie van deze plaat die hij weer samen maakte met Keanu Silva. Deze track “Oh Yes (Rockin' With The Best)” heeft weer de nodige remixes gekregen en één daarvan zetten wij vandaag in de spotlight. Het gaat hier om de RetroVision remix en wij garanderen jullie dat het moeilijk word om stil te blijven staan. Ram dus op die playknop en enjoy!

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (June 2019)

Soundshockers

Monthly Mix 2019