Spotlight

  Zijn remixen zijn een gegarandeerd succes

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met vandaag een DJ en Producer die vaak voorbij komt in onze maand/jaar mixen.

  Welkom op de 1e Maandag van de maand November. We kijken stiekem al naar eind December want dan is het weer tijd voor onze "Sound Of Seasons Year Mix". Maar goed.. voor we in December zijn moeten we eerst deze maand doorkomen en we trappen af met de Duitse DJ en Producer "EDX" die bekend staat om zijn fijne remixen. Elke plaat die hij remixed wordt een succes. Ook dit keer heeft hij zijn best weer gedaan en heeft hij onze verwachtingen weer overtroffen. Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Dillon Francis weet hoe je een maandag-dip wegknalt

  Het is weer maandag en dat betekend uiteraard dat wij weer een heerlijke track voor je hebben klaarstaan. Deze week staat de Spotlight gericht op Dillon Francis.

  Dillon Francis is geen onbekende als het gaat om de Soundshockers Spotlight. Menigmaal heeft Dillon onze maandagen opgevrolijkt met zijn eigenzinnige muziekstijl. Zijn nieuwe track "DFR" is weer zo'n onvervalste Dillon Francis-knaller, met bijbehorende vreemde videoclip. Ram op je playknop en schiet die maandag-dip aan flarden! Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  We geven jullie vandaag een energie boost

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met vandaag een plaat waar je direct energie van krijgt. En geloof me.. dat kunnen we wel gebruiken.

  Na een heel week ADE zijn we wel even toe aan wat extra energie. Deze track kwam vorige week dagelijks voorbij en wij snappen nu wel waarom. Raffa FL is een vrij onbekende producer voor ons maar deze Italiaanse man gaan we nu zeker volgen.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Raffa FL - Le Flor". | Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Het Amsterdam Dance Event 2019 is begonnen!! (ADE 1/7)

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Het Amsterdam Dance Event (ADE) is begonnen en wij trappen alvast af met een rammer van een plaat.

  De mannen van Disciples hebben met hun hit "On My Mind" weken dan wel niet maanden de radio gedomineerd. Echter was het een tijdje stil en zijn nu weer keihard terug gekomen met hun nummer "All Mine". Echter dacht Sonny Fodera het nieuwe pareltje wel te kunnen upgraden en man man man wat heeft hij dat goed gedaan. Misschien komt zijn naam niet bekend voor maar zijn nummers of remixen kennen jullie sowieso.
  Wij staan aankomende week ook te dansen op de tracks van Sonny Fodera en dit wordt echt wel DE rammer van de avond.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Disciples & Eyelar - All Mine (Sonny Fodera Remix)".
  Geniet van jullie week en kom met ons mee dansen tijdens ADE. CIAO!

  Soundshockers Spotlight

  Curbi is terug van niet weggeweest

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Om de maand goed te beginnen trappen we af met een fijne "Future-house" plaat.

  De Engelse producer en DJ "Curbi" doet al jaren mee in het "Future-house wereldje" en heeft al diverse hits op zijn naam staan. Hij was samen met Oliver Heldens 1 van de eerste die deze "Future-house sound" had ontdekt.
  In de tussentijd is hij zich veel gaan focussen op zijn producties en worden zijn tracks beter en beter. Nu met nog meer vocalen, nog meer extra geluiden en opbouw en wij vinden dat dit nummer in de Top 40 hoort.
  We zijn zeer benieuwd naar jullie mening over deze track.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Curbi - Spiritual (Mriya) [feat. Brooke Tomlinson]". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  De laatste Maandag van de maand sluiten we "house'ie" af

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met vandaag een remix van een hit dat al 12 miljoen keer bekeken en beluisterd is.

  Karla Camila Cabello Estrabao a.k.a "Camila Cabello" is een zangeres en songwriter dat de laatste jaren zeer populair is geworden. Haar hit "Señorita" samen met "Shawn Mendes" heeft al honderden miljoenen views op youtube en is niet uit de top 40 te slaan. Ook haar nieuwe nummer "Liar" heeft al 12 miljoen views. Wij zullen Soundshockers natuurlijk niet zijn als we weer een fijne remix van dit nummer zouden vinden. We hebben van deze Engelse mannen al een aantal remixen in onze muziek bibliotheek en daar mag deze natuurlijk niet ontbreken.

  De Soundshockers Spotlight van deze week tevens ook de laatste van deze maand is geworden "Camila Cabello - Liar (Keepin It Heale Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Het is tijd voor een ouderwets potje "Fist Pumping".

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Deze week hebben wij een remix gevonden dat je "vroegere tijden" doet herleven.

  Dit nummer heeft een geschiedenis. Het origineel is van The O'Jays en geschreven door het duo Kenny Gamble & Leon Huff. Het staat op het album Ship Ahoy (1973). De Jamaicaanse band Third World maakt in 1978 een eigen versie van 'Now That We Found Love' en ook Heavy D & the Boyz scoort in 1991 nog een hit met hetzelfde nummer.

  Nu is het de beurt aan Sultan + Shepard in samenweking met Showtek om dit nummer nogmaals te remixen... en alsof het al niet moeilijk genoeg is heeft "Sidney Samson" ook wel bekend van de mega hits "Riverside" & "Escape From Love".

  Wij stonden vaak los te gaan in Brothers á Bunnik en dit nummer geeft ons toch even het tbt momentje. Klik hieronder op de play button en geniet van jullie dag. Tot Woensdag

  Soundshockers Spotlight

  Disco Fries gooien een klassieker in een nieuw jasje

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Deze week hebben wij een klassieker voor je die vakkundig in een nieuw jasje is gestoken.

  Het origineel kwam uit in het jaar 2001 en was van Mary  J. Blige. De track hete "Family Affair" en de mannen van Disco Fries hebben deze omgetoverd tot een heerlijke danceplaat, die de gelijknamige titel draagt. Ram op die play knop en enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Tujamo en Salvatore Ganacci's Jook It klapt jouw maandag aan flarden

  Het is weer maandag en dat betekend niets anders dan dat er een nieuwe Spotlight klaar staat. Deze week gooien wij een plaat van vorig jaar nog even in het zonnetje. Voor het geval je deze gemist hebt.

  Het is een plaat die gemaakt is door Tujamo en Salvatore Ganacci. De track "Jook It" is een redelijk rustige track, maar heeft een bassline waar de buren absoluut niet blij mee zullen zijn. De maandag-dip knal je gegarandeerd helemaal aan flarden. Druk op de playknop en enjoy!  Soundshockers Spotlight

  De zomervakantie is officieel voorbij maar niet getreurd

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Met deze week een plaat uit de oude doos.

  Welkom op de eerste Maandag van de maand en dat betekend dat het teken om 12:00 gegeven wordt dat er weer een dikke Soundshockers Spotlight klaarstaat.
  Vorig weekend waren we natuurlijk van de partij bij Mysteryland en elk jaar blijft dit nummer maar terugkomen en gelijk hebben ze. Wat een energie komt er van het publiek af als dit nummer gedraaid wordt.
  Wij draaien hem ook vaak in onze sets. Sinds het releasen van dit nummer horen we niet veel van "Format:B" maar vorig jaar heeft hij nog een hele vette plaat gereleased namelijk "The Scoop".

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden " Format:B - Chunky". Enjoy!

  P.S. Als extraatje om de september maand goed te beginnen hebben we een live versie gevonden van de monsterhit "Piece Of Your Heart".
  Sharing is Caring 😉

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (September 2019)

Monthly Mix 2019