Spotlight

  Yes Sir, I Can Boogie

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een classic dat in een nieuw jasje is gestoken en daar houden wij van.

  Als je dit nummer hard aanzet kan bijna elke leeftijdscategorie wel meezingen. Het origineel komt uit 1977 en heeft toen d'r tijd in veel top40's gestaan op plek nummer 1, ook hier in Nederland. Daarom is het tijd om er een future-house jasje over te gooien zodat de kids van tegenwoordig ook lekker mee kunnen blèren.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "GBX ft. Baccara - Yes Sir, I Can Boogie (2021 Remix)" Enjoy.

  https://www.youtube.com/embed/QjDqyVxdU1E

  Soundshockers Spotlight

  Klingande is terug!

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een heel fijn nummer wat je direct een zomers gevoel geeft.

  Zijn wereldhit "Jubel" uit 2013 kent waarschijnlijk iedereen wel en nu is hij weer terug met een hele fijne zomerse plaat. We hebben de afgelopen tijd weinig van hem gehoord maar dit nummer gaat het helemaal (goed) maken. Deze man uit Frankrijk weet wel wat deephouse is. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Klingande feat. Rogelio - Better Man". Enjoy!

  https://www.youtube.com/embed/-Rf6SJdnxEY

  Soundshockers Spotlight

  Maand 5 van 2021 is een feit

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een artiest die vaak bij ons door de speakers heen komt.

  Deze artiest zal voor veel mensen niet bekend in de oren klinken maar waarschijnlijk zijn nummers wel. Hij heeft laatst een hele fijne set gedraaid op SLAM! waarbij hij zelfs nieuw materiaal heeft gedraaid. We kunnen niet wachten tot dit nummer uit is. (benieuw naar zijn set op slam? klik dan even hier.) We hopen snel meer van hem te horen want deze man brengt (Deep)house muziek weer naar een nieuw level. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "GUZ - Set U Free". Enjoy!!

  https://www.youtube.com/embed/r6hJ9_Bp-cY

  Soundshockers Spotlight

  Een mondharmonica past blijkbaar overal bij

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een plaat met een mondharmonica in de hoofdrol.

  We kennen deze man allemaal van al zijn hits waaronder "Stuk", "Dubbel O", "Schuif" en natuurlijk "Stap voor Stap".
  Deze man gaat al jaren mee en staat aan de top in de rap scene. Hij is met een dik album bezig waar heel veel muziek genres voorbij gaan komen. Dit nummer verbaasde mij maar niet voor lang want na 3x op repeat stond deze hoog in mijn top 25 lijst. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Sjaak - Verder Dan Dat". Enjoy!!

  https://www.youtube.com/watch?v=EGQ7BqwYTSE&list=LL&index=38

  Soundshockers Spotlight

  Vandaag gooien we het even over een Franse boeg

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een fijne Franse plaat en ik kan je zeggen.. c'est tres bon

  Yves V is al jaren actief in de dance scene en ook bij Spinnin Records zijn ze niet vies van zijn nummers. Hij heeft al meerdere dikke hits op zijn naam staan waaronder " We Got That Cool" wat hij samen met Afrojack heeft gemaakt in 2019. Ook het nummer "My Friend" heeft hij keihard geremixed en gebruiken we veel in mixen en live sets. Het is niet heel gek dat er dit keer een Frans nummer is geremixed want deze man komt zelf uit Belgie 🙂

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Yves V, Axel Cooper & SHANGUY - Dernière Danse"

  https://www.youtube.com/embed/cz1z9SsH5Dw

  Soundshockers Spotlight

  Meer streams dan mensen op de wereld

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een man die meer streams heeft dan dat er bewoners zijn op deze wereld.

  Bad Bunny a.k.a. hoe wij hem noemen "Mr. Stream" haalt met elke hit wel in nog time 10 miljoen views. Deze man is echt ongekend populair.
  Niet dat hij nog perse reclame van ons nodig heeft voor zijn track "Dákiti" aangezien die al meer dan 600 miljoen views heeft maar de remix van Marc Benjamin verdiend wel even wat aandacht. Geniet van jullie week en de eerste dag in Maart. Ciao!

  https://www.youtube.com/embed/yCC_TsoDhwA

  Soundshockers Spotlight

  Beter dan het origineel of niet?

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een lekkere remix van "de koning" van de future-house "Don Diablo".

  Het is een tijd geleden dat we wat gepost hebben want tja.. hoeveel zin heeft het als je niet kan draaien of lekker kan feesten. Toch kregen we veel verzoekjes of we weer dit konden oppakken en zoals altijd.. luisteren we goed naar jullie en posten we deze banger.

  Wij vinden persoonlijk deze remix nog beter dan het origineel, zit een heerlijke vibe en opbouw in en de drop... Wouw! Dit nummer staat bij ons dagen dan al niet weken op repeat. Tijd dat jullie ook kennis maken met dit nummer. Enjoy!

  https://www.youtube.com/watch?v=IFQXALpaEwM&ab_channel=DuaLipa

  Soundshockers Spotlight

  Het laatste kwartaal van 2020 is begonnen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekkere Future house plaat dat je lekker doet wegdromen

  Waarschijnlijk kennen jullie de originele track wel dat uit 1996 komt en kennen jullie hem niet dan bij deze ;).
  Matt Nash is een jonge producer en dj dat al samenwerkt met de grote namen waaronder Don Diablo.
  Dit nummer is ook nog is getekend op een label en niet van zomaar iemand maar van Martin Garrix.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Matt Nash - You're Not Alone". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Feit: Het is weer een nieuwe Maandag

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een nummer met een bekende tune.

  Het is niet de eerste keer dat we deze man in het zonnetje zetten want man, man, man wat kan hij hits maken. Ook zijn samenwerkingen zijn heel fijn en zo ook nu.
  Steffen Johannes de Vries zoals hij heet heeft weer een hele fijne plaat gemaakt samen met The Farm. De melodie die er wordt gebruikt komt mij heel erg bekend voor. Ik ben benieuwd of jullie het nummer herkennen.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Steff da Campo x The Farm - All Together Now". Enjoy  Soundshockers Spotlight

  Heel fijn om zo de week te beginnen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een nummer dat iedereen kent en zo kan meezingen.

  Dit nummer is al 11 jaar oud maar toch kan iedereen dit nummer meezingen. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat deze track van één van de bekendste producers uit Frankrijk is namelijk "David Guetta". WeDamz (weer een producer uit Nederland) is met de track aan de slag gegaan en heeft er een hele fijne edit van gemaakt dat al door diverse grote DJ's wordt gedraaid.  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (December 2020)

Soundshockers

Monthly Mix 2020