Spotlight

  Sorry alvast he

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een deuntje dat lekker in je hoofd blijft hangen

  Midden in de nacht tijdens een migratie had ik de SLAM Mixmarathon aan staan op de wekelijkse podcast van Dimitri Vegas en Like Mike. Tijdens hun wekelijkse uitzending in "Smash The House" kwam dit nummer voorbij en ik was in 1 keer wakker. Waarschijnlijk komt het deuntje je bekend voor.. iets met au-to-taal-glas??

  Het nummer is niet minder lekker daardoor maar het blijft wel lekker in je hoofd zitten.. Sorry 😉

  Soundshockers Spotlight

  Less is more of toch niet?

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een classic in een subtiel nieuw jasje.

  Iedereen zowel jong als oud kent dit nummer en kan hem waarschijnlijk meezingen. Dit nummer kwam laatst voorbij tijdens de SLAM Mix Marathon en ik ben he-le-ma-al fan.

  Soundshockers Spotlight

  Zij is DE ster van dit moment

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een track van een wereldster.

  Ze is op dit moment de meeste gestreamde zangeres op Spotify met gemiddeld 59.30 miljoen streams per maand. Dus als je aan de haal gaat met een track van haar (of je wilt een remix van haar track maken) kan je beter van goeie huizen komen. Deze man durfde het aan om het nummer "Physical" te remixen van Dua Lipa. Als je het aan ons vraagt is het zeer goed gelukt. Alok maakt al vaker hele fijne remixen dus de verwachten waren ook hoog. Gelukkig heeft hij ze kunnen waarmaken.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Dua Lipa - Physical (Alok Remix)". Enjoy!

  Soundshockers Spotlight

  Woningsdag, als we er maar niet aan hoeven te wennen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Ook vandaag met Kon.. uhmm ik bedoel "Woningsdag".

  En omdat het feest is gaan we lekker hard van start op deze Maandag. Waarschijnlijk kan iedereen dit nummer wel meezingen dat past bij vandaag. De heren uit België (Dimitri Vegas & Like Mike) en de Amsterdamse Maestro (Quintino) hebben er weer een lekker hosplaat van gemaakt.
  Geniet van jullie dag en tot Woensdag.

  Soundshockers Spotlight

  Onze vaste gast is weer terug

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een lekkere vrolijke remix.

  De man heeft inmiddels geen introductie meer nodig. We hebben hem al zo vaak in het zonnetje gezet dat wij zijn vaste zonnebank zijn geworden. We hebben het natuurlijk over Oliver Heldens. Als je niet weet wie die is zou ik gewoon de zoekfunctie gebruiken en daar intypen "Oliver Heldens" en dan heb je snel eoen idee van wat hij doet.

  Hij heeft deze remix gemaakt van de originele track "SZA x Justin Timberlake - The Other Side (from Trolls World Tour". Deze remix is zo aanstekelijk dat ik hem al dagen op repeat heb staan, zeker met het mooie weer krijg ik geen genoeg van dit nummer.

  Geniet nog even van jullie vrije dag en tot Woensdag.

  Soundshockers Spotlight

  Fijne 2e paasdag iedereen!

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet zoals elke week. Met deze week een fijne zomerse plaat.

  We willen jullie graag voorstellen aan 2 talentvolle gasten namelijk "Divolly & Markward". Misschien zullen een aantal van jullie ze kennen maar ik gok dat de meeste dat niet doen. Je kan ze misschien kennen van het nummer "Roadrunner" wat ze samen met Leandro Da Silva hebben gemaakt. Wat wij zo leuk vinden van deze gasten is dat ze met iedereen samenwerken en verschillende genre's hiermee kruizen. Ze gaan van Deephouse naar House naar EDM naar Afro-house/Latin.

  Deze gasten moeten jullie gewoon echt in de gaten houden. Leuke bijkomstigheid is dat deze track lekker zomers is en perfect past bij het weer van de afgelopen dagen. Geniet van jullie dag en tot Woensdag. Ciaooo!!

  Soundshockers Spotlight

  Deze man kan hits maken en remixen

  Welkom in weer een nieuwe maand en ook vandaag is het gewoon weer een Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een talentvolle man uit The UK.

  De Britse DJ en producer "Jax Jones" heeft al meerdere keren bij ons in het zonnetje gestaan. Zo ook nu heeft hij het nummer van "Doja Cat - Say So" een mooie remix gegeven met wat extra power erin. Succes met jullie Maandag en tot Woensdag | Ciao!  Soundshockers Spotlight

  Dit nummer past perfect bij deze situatie

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een lekkere fijne house plaat

  Zo zou de regering het ook moeten noemen "Housology". Dat is dus thuis blijven en dan ongegeneerd dansen op house muziek. Dit nummer kwam tijdens de Quarantaine Mix Marathon van Slam vaak voorbij en ze kregen vaak de vraag met hoe dit nummer dan wel heet. Hierbij maken we daar een einde aan mocht je Shazam het niet weten 😉 | Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Ook wij werken lekker van vanuit huis

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een heerlijke Spotlight voor jullie klaarstaat. Met vandaag een fijne classic in een 2019/2020 jasje.

  De week is weer begonnen, het is vreemd om elke dag thuis te zijn terwijl we altijd zo een druk schema hebben. Feestjes en clubs hebben ons helaas moeten afzeggen aangezien ze dicht moeten. We gaan niet zitten klagen daar houden we niet van we bekijken het positief. De afgelopen tijd hebben we het druk gehad met ons privé leven zowel leuke als minder leuke dingen en hebben we weinig tijd kunnen besteden aan de website en nieuwe mixen. Aangezien we de aankomende weken thuis zitten hebben we hier nu veel meer tijd voor en durf ik jullie wel te beloven dat we weer nieuwe mixen gaan releasen.

  Maar even terug naar de spotlight van deze week want dit is wel een hele fijne plaat, ik heb hem tijdens de wintersport al vaak mee geschreeuwd.. met de nadruk op geschreeuwd.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Freejak - Don't You Want Me" Enjoy en denk erom.. blijf thuis voor zover kan en als je buiten bent.. 1,5 meter. Ciao!  Soundshockers Spotlight

  Ondanks alles is het toch gewoon Maandag

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een heerlijke Spotlight voor jullie klaarstaat. Met vandaag een voor ons bekende producer en DJ uit ons buurland "Duitsland".

  Er is veel narigheid in de wereld dat hoeven we niet nogmaals te herhalen, we gaan zelfs proberen om het jullie even te laten vergeten met deze track. Tujamo is een graag geziende DJ en producer en heeft al veel hits op zijn naam staan. Zo ook deze track die hij samen met LOTTEN maakt.
  Enjoy!  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (January 2020)

Soundshockers

Monthly Mix 2020