Spotlight

  Ja.. wij willen ook terug

  Het is alweer de laatste maandag van de maand maar niet getreurd zoals elke maandag hebben we weer een heerlijke Spotlight voor jullie klaarstaan met deze week toch een prima ochtend/zomer nummertje.

  Ja.. ook wij willen ook terug naar de zomer. Zon, Zee, Strand, Drankje erbij en lekkere tunes op de achtergrond. Het is niet waar dit nummer over gaat maar de titel kan je op verschillende manieren interpreteren. We hebben de set van Mr. Belt en Wezol gekeken en daar kwam dit nummer voorbij en werden spontaan verliefd... op het nummer dan he!

  De Soundshockers Spotlight voor deze week is geworden "Coldabank & Morixo - Take Me Back". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Een vintage nummer in een nieuw jasje

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een heerlijke Spotlight voor jullie klaarstaat. Met vandaag een vintage nummer dat in een nieuw jasje is gestoken.. WE LOVE IT!

  Onze held "Oliver Heldens" is weer is bezig geweest en heeft dit nummer flink afgestoft. Hij heeft vooral de vocals gebruikt uit het nummer " Mr Flagio - Take A Chance". Dit nummer is vorige week vrijdag uitgekomen en staat nu al bovenaan onze playlist. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Oliver Heldens - Take A Chance". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  We beginnen deze maandag even helemaal "zen".

  Het is weer maandag en dat betekend dat het weekend er weer op zit maar er is ook goed nieuws. Er staat namelijk weer een nieuwe plaat in de spotlight vandaag.

  Deze track geeft mij direct een "zen vibe" en misschien wel een beetje het "Bakermat gevoel". We kennen deze artiest helemaal niet maar zijn direct nieuwsgierig naar de rest van zijn muziek.  Soundshockers Spotlight

  Dit is de perfecte mix tussen Après-ski en EDM

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. We beginnen de week met een nummer van de huidige nummer #1 DJ's van de wereld.

  Iedereen die in Oostenrijk komt voor de wintersport en direct doorgaat naar de Après-ski zal dit nummer direct herkennen. Ook is het originele nummer vaak het moment voor een gigantische "sit-down" tijdens carnaval of andere feesten. De Belgische DJ's Dimitri Vegas & Like Mike hebben dit nummer in een EDM jasje gestoken en heeft Timmy Trumpet gevraagd om even wat extra trompetten er aan toe te voegen. Wat ons betreft mag deze vaker te horen zijn... zelfs op de radio!

  De Soundshockers spotlight van deze week is geworden "Dimitri Vegas & Like Mike vs. Timmy Trumpet - The Anthem (Der Alte)".

  Geniet van jullie week en tot Woensdag!  Soundshockers Spotlight

  Zo kom je gemakkelijk van je Maandag dipje af

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. We beginnen de week met een nummer van MOTi.

  MOTi heeft de laatste tijd veel nummers het wereld wijde heb ingeslingerd en wij vinden elk nummer heel vet maar dit nummer springt er wel uit.
  Je maandag dipje zal direct verdwijnen en energiek je week ingaan. Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  De Vibe zit er goed in met de nieuwe plaat van TWISTERZ

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een heerlijke Spotlight voor jullie klaarstaat. Vandaag zit de Vibe er al gelijk goed in. TWISTERZ heeft in samenwerking met de Britse artiest Kris Kiss de gelijknamige track "Vibe" op het wereldwijde web gezet. Ram dus op die playknop en knal jouw maandagdip aan gort! Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Welkom op de eerste Maandag van het nieuwe jaar

  Wij wensen jullie een gelukkig, gezond en muzikaal nieuwjaar. Ook dit jaar zetten we elke Maandag een nieuwe plaat in de spotlight. Met vandaag een nummer dat waarschijnlijk iedereen wel kent.

  Dit nummer wordt veel gebruikt op campings, hotels en is altijd wel een keer te horen op een festival. Guille Placencia heeft dit nummer onder handen genomen en heeft er een fijne deephouse sausje overheen gegooid samen met "George Privatti". De mannen hebben meerdere samenwerkingen erop zitten met elkaar en we zullen deze tracks ook vaak gaan verwerken in onze mixen. Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  De laatste Maandag van het jaar gaan we goed vieren

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Aangezien het de laatste Maandag is van dit jaar zetten we niet 1 maar meerdere tracks in het zonnetje!

  We trappen af met de Moombahton-plaat van Michael Jackson X Puri - They Don't Care About Everybody (Remco Gaiteros Edit). Het is een remix van een echte klassieker. Normaal gesproken mag je aan een klassieker niet zoveel sleutelen, tenzij je deze een heerlijk Moombah-sausje weet te geven
  De tweede plaat die we in het zonnetje zetten is een plaat van niemand minder dan Don Diablo. Hij is ook dit jaar weer vaak voorbij gekomen in onze Spotlight-posts, dus de laatste Spotlight van dit jaar mag hij dan ook niet ontbreken. Zijn nieuwste track heet Congratulations en is in samenwerking met Brando.
  Soundshockers Spotlight

  Nog 1 week te gaan en dan zit het er weer op

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet met deze week een plaat waar we al ruim 7 maanden op wachten

  Deze man staat vermoedelijk op nummer 1 in onze "Top 10 -meeste tracks in de Soundshockers Spotlight". Zijn nummers zitten zo goed in elkaar en er zit altijd een vrolijke noot in dat we zijn nummers wel in het zonnetje moeten zetten. Dit nummer kwam 2 jaar geleden al voorbij op een festival waar we waren.

  Oliver Heldens heeft ons geduld op de proef gesteld want pas vorige week is zijn remix van "Kerri Chandler - Atmospheric Beats" uitgebracht onder de naam "Aquarius".
  We hebben dit nummer continu op repeat staan en zal zeker ook terug gaan komen in onze mixen.

  Volgende week is de laatste Soundshockers Spotlight van 2019 en zullen je niet 2020 in laten gaan zonder een hele lijst met nieuwe muziek. Alvast fijne kerstdagen toegewenst en tot volgende week!  Soundshockers Spotlight

  Fransman David Guetta gaat weer een fijne samenwerking aan

  Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met vandaag 1 van de meeste bekende Franse DJ en Producer "David Guetta".

  Wij hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen wie David Guetta is want in de afgelopen jaren kwamen er meer dan 15 hits uit zijn studio gerold.
  Ook deze samenwerking met "Raye" is geniet verassend maar het resultaat mag er zeker wezen!
  Jullie kunnen "Raye" kennen van de zomerhit die ze samen met Jax Jones had namelijk "You Don't Know Me".
  Dit nummer staat nog niet in de Top 40 maar wat ons betreft zal dat niet lang meer duren.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "David Guetta & MORTEN - Make It To Heaven (with Raye)". Ciao!  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (September 2019)

Monthly Mix 2019