Spotlight

  Er lijkt geen einde aan de zomer te komen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met zulk mooi weer de laatste tijd moet er wel een nummer over geschreven worden.

  Bizzey en zijn maatje Kraantje Pappie zijn samen de studio ingedoken voor een nummer dat de rest van je zomer niet meer uit je hoofd gaat... en dat is gelukt. De Soundshockers Spotlight van deze week is "ZIN IN DE ZOMER MAN - Bizzey x Kraantje Pappie x Rolf Sanchez". Enjoy!  Soundshockers Spotlight

  Het Weeknd is weer voorbij

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met zo een warme week voor de boeg beginnen we een beetje chill.

  The Weeknd heeft al meerdere mega hits op hun naam staan en soms is een remix ook niet echt nodig.
  Maar John Summit heeft er wel een lekkere twist aan gegeven.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "The Weeknd - Sacrifice (John Summit Remix)" Enjoy!

  https://www.youtube.com/embed/xohkyuMbccg

  Soundshockers Spotlight

  Wat een fijne track om de week mee te beginnen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Deze week beginnen we een beetje "dieper" dan normaal.

  Eelke Kleijn is een grote naam in de dance scene, hij maakte diverse tracks en heeft miljoenen hits op spotify en youtube. Dit keer ging hij iets dieper met zijn nieuwe track "transmission". Enjoy!

  https://www.youtube.com/embed/E50KvNh5eBA

  Soundshockers Spotlight

  Iedereen kent dit nummer wel maar of jullie deze remix ook kennen

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een soepel moombahton begin van je dag.

  Iedereen kent dit nummer wel of heeft hem wel is voorbij horen komen maar ik ben benieuwd of jullie deze remix ook kennen. Yaniss heeft al heel veel moombahton remixen op zijn naam staan en maakt ook aan de lopende band nieuwe. Mocht je even tijd hebben neem dan even een kijkje op zijn Youtube kanaal (https://www.youtube.com/c/YanisS)

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Ckay - Love Nwantiti (YANISS Remix) | Enjoy!

  https://www.youtube.com/embed/M_MxKs-_xZM

  Soundshockers Spotlight

  Jason Deruloooo.. maar dan net even anders.

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een hele chille remix van de wereldster Jason Deruloooo.

  Jason Derulo maakt aan de lopende band hits die massaal worden gedraaid op de radio en miljoenen views op YouTube genereren. Ook deze track "Acapulco" heeft inmiddels al 16 miljoen views op YouTube maar dat neemt niet weg dat deze hit ook niet in een ander modelletje gegoten kan worden en dat bewijst deze artiest maar weer is.
  Nora van Elken is helemaal los gegaan met het nummer van Jason (wij mogen Jason zeggen). Je zou Nora van Elken kunnen, kennen van de vele eigen tracks die ze heeft gemaakt in de vroegere deephouse/Deep lounge house. Anders is dit een hele fijne kennismaking.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Jason Derulo - Acapulco (Nora Van Elken Remix)". Enjoy!

  https://www.youtube.com/embed/NPkVarQ4zVA

  Soundshockers Spotlight

  Guz doet het weer hoor

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een rammer van een plaat waar ik al een tijdje naar opzoek was.

  Guz weet wel wat muziek maken is wat zijn tracks knallen vaak door onze speakers en doen het ook goed bij het "housend publiek". Sinds hij deze track bij SLAM! heeft gedraaid waren we opzoek naar dit pareltje en geduld wordt beloond want hij heeft hem uitgebracht.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Guz, Ferreck Dawn - Kush" | Enjoy.

  https://www.youtube.com/embed/05gpC748m00

  Soundshockers Spotlight

  Yes Sir, I Can Boogie

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een classic dat in een nieuw jasje is gestoken en daar houden wij van.

  Als je dit nummer hard aanzet kan bijna elke leeftijdscategorie wel meezingen. Het origineel komt uit 1977 en heeft toen d'r tijd in veel top40's gestaan op plek nummer 1, ook hier in Nederland. Daarom is het tijd om er een future-house jasje over te gooien zodat de kids van tegenwoordig ook lekker mee kunnen blèren.

  De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "GBX ft. Baccara - Yes Sir, I Can Boogie (2021 Remix)" Enjoy.

  https://www.youtube.com/embed/QjDqyVxdU1E

  Soundshockers Spotlight

  Klingande is terug!

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een heel fijn nummer wat je direct een zomers gevoel geeft.

  Zijn wereldhit "Jubel" uit 2013 kent waarschijnlijk iedereen wel en nu is hij weer terug met een hele fijne zomerse plaat. We hebben de afgelopen tijd weinig van hem gehoord maar dit nummer gaat het helemaal (goed) maken. Deze man uit Frankrijk weet wel wat deephouse is. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Klingande feat. Rogelio - Better Man". Enjoy!

  https://www.youtube.com/embed/-Rf6SJdnxEY

  Soundshockers Spotlight

  Maand 5 van 2021 is een feit

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een artiest die vaak bij ons door de speakers heen komt.

  Deze artiest zal voor veel mensen niet bekend in de oren klinken maar waarschijnlijk zijn nummers wel. Hij heeft laatst een hele fijne set gedraaid op SLAM! waarbij hij zelfs nieuw materiaal heeft gedraaid. We kunnen niet wachten tot dit nummer uit is. (benieuw naar zijn set op slam? klik dan even hier.) We hopen snel meer van hem te horen want deze man brengt (Deep)house muziek weer naar een nieuw level. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "GUZ - Set U Free". Enjoy!!

  https://www.youtube.com/embed/r6hJ9_Bp-cY

  Soundshockers Spotlight

  Een mondharmonica past blijkbaar overal bij

  Het is Maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe plaat in de spotlight wordt gezet. Met deze week een plaat met een mondharmonica in de hoofdrol.

  We kennen deze man allemaal van al zijn hits waaronder "Stuk", "Dubbel O", "Schuif" en natuurlijk "Stap voor Stap".
  Deze man gaat al jaren mee en staat aan de top in de rap scene. Hij is met een dik album bezig waar heel veel muziek genres voorbij gaan komen. Dit nummer verbaasde mij maar niet voor lang want na 3x op repeat stond deze hoog in mijn top 25 lijst. De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden "Sjaak - Verder Dan Dat". Enjoy!!

  https://www.youtube.com/watch?v=EGQ7BqwYTSE&list=LL&index=38

  Soundshockers Spotlight

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (July 2023)

Soundshockers

Monthly Mix 2023