Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 20 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. De mei maand is begonnen en we kunnen ons langzaam klaar gaan maken voor het festival seizoen en het mooie weer staat ook al om het hoekje op ons te wachten.

  Spaanse nummers doen het altijd goed en zo ook nu. Jullie kunnen deze artiest kennen van het nummer "Sofia" dat in 2015 echt een enorme hit was. Om alvast een beetje in de stemming te komen is deze track de ultieme voorbereiding voor het zomerse gevoel.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (20) is geworden "Alvaro Soler - Loca". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 19 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. De mei maand is begonnen en we kunnen ons langzaam klaar gaan maken voor het festival seizoen.

  We houden het deze week kort want je heb al genoeg leesvoer aan het lezen van de titel van deze plaat. Dit nummer is ongeveer 2 maanden geleden uitgebracht op 1 van de grootste labels wat de dance industrie kent "Spinnin Records".

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (19) is geworden "Delivio Reavon x LA$$A x Mr.Ontspannen - Hans Betaalt De Schade (feat. Chivv & Henkie T)" Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 18 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Ik wil alvast mijn excuses maken want dit nummer krijg je de aankomende week niet meer uit je hoofd.

  Deze producer maakt de ene hit naar de andere en ook nu heeft hij hulp van 3 artiesten en niet de minste want het zijn namelijk: Lauwtje, Poke en Famke Louise. Ondanks dat de producer (esko) helemaal geen hulp nodig heeft, maken ze de track wel af.

  De Moombah Wednesday van deze week (18) is geworden "Lauwtje - Boing Boing ft. Famke Louise & Poke (prod. Esko & Krankjoram)". ENJOY.

  P.S. Aankomende Vrijdag gaan we live op Facebook en Youtube en Zaterdag staan we te knallen in de Majesteit (Kampen) zorg dat je ons komt checken! 🙂

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 17 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Deze week is het de beurt aan de mannen van SQRTL SQUAD.

  Met de track "Dirty Riddim" brengen de beste mannen een aantal alom bekende tracks bij één, voor een heerlijk Moombahton-rammer. Wacht niet langer en druk op de playknop om te checken welke klassiekers er in de mix zijn gegooid. Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 16 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een plaat met een hoog dans gehalte.

  Deze man heeft zoveel hits gemaakt dat je bijna niet om hem heen kan. Zeker in de latin cultuur is hij een fenomeen. Zijn nummer "Puesta Del Sol" haalde dan ook elk strandfeest en zat in 2012 in elke set.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (16) is geworden "
  Idaly ft Emms - Birthday (Stefan Vilijn, Quincy Mariano & Luciano Genoa Afro Edit) ". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 15 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een plaat dat niet heel ver terug gaat in de tijd maar we wel heel graag aan jullie willen laten horen.

  2 weken geleden was Ultra Music Festival in Miami en zoals gewoonlijk worden daar veel nieuwe track gedraaid. Deze track sprong er voor ons wel uit in de set van Alesso, ondanks dat het nummer niet "nieuw" is.
  Dit nummer geeft je het ultieme zomer gevoel en doet je misschien wel denken aan andere artiesten, waaronder Sam Feldt & Kygo.

  De Moombah Wednesday-plaat van deze week is geworden "Hailee Steinfeld, Alesso ft. Florida Georgia Line, WATT - Let Me Go". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 14 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Met deze week wel een jeugd sentimentje hoor.

  Vorig weekend besloten we het jonge publiek kennis te maken met "Dirty House" en hierbij nam "DJ Chuckie" wel de boventoon.
  1 van zijn monstertracks "Move It 2 The Drum" is echt een classic waar je geen genoeg van kan krijgen. Ook het publiek ging helemaal los op deze plaat uit het jaar 2010. Soms mag je gewoon niks aanpassen aan echte classics maar voor deze keer maken we een uitzondering.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (14) is geworden "Chuckie & Hardwell - Move It 2 The Drum (J-Trick Moombahton Bootleg)"

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 13 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Met deze week wel een jeugd sentimentje hoor.

  Dit nummer is officieel uitgekomen in het jaar 2002 (net na de invoering van de euro) ja, zolang geleden is het 😉
  Mike Pieterse a.k.a. Limitless heeft deze classic in een nieuw jasje gehesen en we vinden hem zeer goed gelukt. Ook als we hem live draaien wordt er goed op gedanst en wordt er enthousiast meegezongen.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (13) is geworden "Sean Paul - Gimme The Light (Limitless Remix)". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 12 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Vandaag komt het nummer van een artiest dat getekend staat op de grootste platenlabel van de wereld.

  Er komen niet vaak moombahton plaatjes op het label van "Spinnin Records" maar als ze er op staan kan je er van uitgaan dat het echt een fijne plaat is. De groep "Ghetto Flow" is niet super bekend in Nederland maar hebben al fijne samenwerkingen gehad bijvoorbeeld met Afro Bros.
  Dit keer laten ze zien dat ze ook alleen een dikke hit kunnen maken.

  De Moombah Wednesday track van deze week (12) is geworden "Ghetto Flow - Loco". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 11 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een producer die iedereen inmiddels wel MOET kennen en we zijn benieuwd naar jullie mening want we hebben het origineel en een bootleg.

  Deze producer heeft al kapot veel hits op zijn naam staan waaronder: Loco, JA! en Baby Momma. Young Felix is 1 van de beste producers van ons land en deze keer heeft hij versterking van een hele chille artiest en dit keer geen Bizzey maar "Jonna Fraser". Ik raad jullie aan om deze plaat lekker hard aan te zetten op je koptelefoon en te genieten van de chille beat en mysterieuze melodie.

  We waren al fan van dit nummer maar na het horen van de "2BAH Bootleg" staat dit nummer helemaal op repeat. We zijn heel erg benieuwd welke versie jullie het beste vinden.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (11) is geworden "
  Jonna Fraser X Yung Felix - PARANOIA ". Enjoy!  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Live @ PAR-AV

Soundshockers

Live @ PAR-AV