Moombah Wednesday

  Deze hitmachine blijft maar gaan

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een hitmachine die maar door blijft gaan.

  José Álvaro Osorio Balvin a.k.a J Balvin blijft maar hits scoren. De Colombiaanse reggaetonartiest en zanger blijft maar hits uit zijn mouw schudden. Je zal denken dat we inmiddels wel genoeg hebben gehad van de spaanse klanken maar DJ DK weet hier weer de lat hoog te leggen.

  De Moombah Wednesdayplaat van deze week is geworden "Maluma & J Balvin - Que Pena (DJ DK Moombahton Remix)"- Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Sean Paul is en blijft onze held

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een remix van een monster hit uit 2002.

  De eerste Woensdag van de maand Oktober is ingegaan en dat gaan we even goed vieren met een fijne Moombahton plaat.
  Iedereen kent deze man wel want hij scoort hit na hit. Zowel vroeg (begin 2000) als nu. Hij heeft al met zoveel artiesten samengewerkt en groot gebracht dat een remix maken van zijn nummer je wel lef moet hebben.
  Olly heeft zich er aan gewaagd en heeft een "remix" uitgebracht.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week is geworden "Sean Paul - Get Busy (Olly Flip)". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Het einde van de maand is alweer in zicht

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een titel waar veel mensen mee eens zullen zijn.

  We hebben weer een track gevonden voor jullie uit de krochten van het internet. Als je het nummer start herken je het deuntje misschien van Beyoncé maar dat is niet het geval. Dit nummer heeft maar 190 views op Soundcloud en wij vinden dat het meer views verdiend.

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Aleo x Manson - Whine N Go Down". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Het is tijd voor een lichte rotatie

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden hakken met heerlijke Moombahton tunes. Ook deze week hebben wij een hele fijne plaat voor jullie uitgezocht, en we zeggen alvast sorry voor de "niet Spotify" gebruikers.

  Tijdens een lange reis naar Zeeland zette ik Spotify op shuffle en kwam toen dit nummer tegen. Ik had nog nooit van deze man gehoord maar maakt hele vette tunes.

  Als je een beetje gaat zoeken op internet kom je veel nummers tegen maar deze bijna niet wat wij zeer zonde vinden. Alleen op spotify is dit nummer te vinden of aan te schaffen via de Store.
  De Moombah-Wednesday track van deze week is geworden "Raynor Bruges - Rotatie". Enjoy!

  https://open.spotify.com/track/4knbPz8k7eYVtGRKZXOuob?si=FCTBeGakTGC0xxJg47_pTA

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday brengt deze week flinke Mayhem!

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden
  hakken met heerlijke Moombahton tunes. Ook deze week hebben wij een hele fijne
  plaat voor jullie uitgezocht, die wij even goed in het zonnetje gaan zetten.

  De Moombah Wednesday-track van deze week wijkt misschien een beetje af van wat wij doorgaans posten, maar dat mag eigenlijk niet veel uitmaken. "Mayhem 7.0" is een track van The Kemist, in samenwerking met Dj Braindead & Nyanda. Het is een mix tussen Moombahton en Dancehall. Wat gegarandeerd voor de nodige beweging moet gaan zorgen. Hak die werkweek maar even goed doormidden! Ram op die play knop en enjoy!

  Moombah Wednesday

  Woensdag = Moombah-dag

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat.

  Als er ergens energie zit is het wel deze plaat. Het origineel is al fijn maar Sebak heeft er mooie eigen draai aan deze track gegeven. We houden het deze week lekker kort zodat jullie snel kunnen genieten en meer energie krijgen. Dus.... De Moombah Wednesday-plaat van deze week is geworden "Mr Vegas x LBR - Adrenaline Rush (Sébak Moombah Remix)." Enjoy!

  Moombah Wednesday

  De temperatuur is hoog; hoogste tijd voor shotjes dus

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Het is warm buiten en de thermometer geeft standje snijbrander aan. Het is belangrijk om jezelf goed te hydrateren. Daarom serveren wij vandaag heerlijke shotjes!

  Shotjes is een heerlijke moombahton-plaat van JAX x
  Moradzo Ft. Bamo. Het is een rustige track maar komt desalniettemin keihard
  door je speakers. De grootte vraag van vandaag is; wil je 15 misschien 16, 17
  shotjes in je maag? Ram op die playknop en tik die drankjes naar achteren!
  Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Deze man is veelzijdig dat is 1 ding wat zeker is

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een veelzijdige man uit THE USA!

  Deze man maakt muziek dat mag duidelijk zijn maar hij is zeer veelzijdig. Hij maakt zowel EDM, House en Moombahton en daarom mag hij zeker niet ontbreken in onze reeks Moombah Wednesday.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week is geworden "Henry Fong - Jump In The Line ft. General Degree". Enjoy!!

  Moombah Wednesday

  Het origineel is goed maar dit...

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week 2 artiesten van wereld formaat

  We hoeven deze gasten niet meer voor te stellen want ze zijn meer dan wereld beroemd. Iedereen kent dit nummer maar wij wisten natuurlijk een fijne remix van deze track te vinden.
  Ook is dit een kleine vooruit blik naar de nieuwe versie van onze Sound of Seasons (Summer Edition 2019) dat deze maand nog uitkomt.

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Ed Sheeran x Justin Bieber - I Don't Care (Fasta Booty Bass Edit)"

  Moombah Wednesday

  Als je goed luistert hoor je meer dan 1 nummer

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week misschien wel een oude bekende.

  Moombah/Reggae-ton is heter dan ooit en wordt zowel op de radio als in clubs veel gedraaid. Dat is vooral te denken aan de lekkere beat.
  Deze week hebben we een nummer gevonden met een oude bekende.. voor ons dan. Benito Antonio Martínez Ocasio a.k.a. "Bad Bunny" had een enorme hit te pakken samen met Drake met het nummer "Mia" dat inmiddels meer dan 880 miljoen views heeft.
  We zijn benieuwd hoeveel nummers jullie horen in onderstaande videoclip. Wij komen er namelijk op 4. 😉

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Farruko, Bad Bunny - La Cartera". Enjoy!

  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (September 2019)

Monthly Mix 2019