Moombah Wednesday

  LET OP! Dit nummer werkt verslavend

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een combinatie van Nederlands, Spaans en een beetje Mokums.

  Moombah Wednesday

  Dit DJ Duo kennen we allemaal

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de Woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een Brabants DJ Duo die we allemaal wel kennen.

  Lucas & Steve zijn denk ik wel 1 van de bekendste DJ Duo's van Nederland en misschien wel van de wereld. Ook staan ze regelmatig in de Top 40 met hun nummers. Dit keer hebben ze een stukje uit een classic gehaald namelijk "Take On Me" en een fijne remix van gemaakt. Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Dit kanaal weet ons altijd aan het dansen te krijgen

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een man die we al kennen van meerdere Moombahton-hits.

  Dit kanaal weet ons altijd aan het dansen te krijgen. We hebben het natuurlijk over het kanaal "Basshall Movement". En ook deze week hebben we weer een pareltje van dit kanaal weten te uit te lichten. Dit nummer kwam dit jaar nog voorbij in 1 van onze mixen. Ondanks dat jullie het nummer misschien al kennen ,willen we hem toch even benadrukken.
  Tom Thomson heeft de handen in 1 geslagen met Huisman en heeft dit nummer samengesteld. Niet te veel, niet te weinig gewoon precies goed.

  Enjoy!

  Moombah Wednesday

  The Boy Next Door gaat weer scoren met deze track

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een man die we al kennen van meerdere Moombahton-hits.

  Lex van Berkel a.k.a. The Boy Next Door heeft weer een mooie samenwerking te pakken. Samen met Rino Sambo en James Francis hebben ze de track "Replay" van Iyaz geremixed en wat ons betreft is het een fijne aanvulling. Het orginele nummer komt al uit het jaar 2010 dus het werd ook wel tijd.

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "The Boy Next Door x Rino Sambo - Melody (feat. James Francis)". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Dit is wel een typisch Moombahton plaatje (ADE 3/7)

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een typisch moombahton plaatje.

  Als iets Moombathon ademd dan is deze track het wel. Het heeft een fijne beat (+- 100bpm) en het geeft je precies die fibes die je wilt hebben om los te gaan. Vandaag is het alweer dag 3 van ADE en we hebben er zin in!
  We houden het vandaag kort maar morgen zijn we er gewoon weer.

  Ciao!

  Moombah Wednesday

  Deze hitmachine blijft maar gaan

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een hitmachine die maar door blijft gaan.

  José Álvaro Osorio Balvin a.k.a J Balvin blijft maar hits scoren. De Colombiaanse reggaetonartiest en zanger blijft maar hits uit zijn mouw schudden. Je zal denken dat we inmiddels wel genoeg hebben gehad van de spaanse klanken maar DJ DK weet hier weer de lat hoog te leggen.

  De Moombah Wednesdayplaat van deze week is geworden "Maluma & J Balvin - Que Pena (DJ DK Moombahton Remix)"- Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Sean Paul is en blijft onze held

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een remix van een monster hit uit 2002.

  De eerste Woensdag van de maand Oktober is ingegaan en dat gaan we even goed vieren met een fijne Moombahton plaat.
  Iedereen kent deze man wel want hij scoort hit na hit. Zowel vroeg (begin 2000) als nu. Hij heeft al met zoveel artiesten samengewerkt en groot gebracht dat een remix maken van zijn nummer je wel lef moet hebben.
  Olly heeft zich er aan gewaagd en heeft een "remix" uitgebracht.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week is geworden "Sean Paul - Get Busy (Olly Flip)". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Het einde van de maand is alweer in zicht

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een titel waar veel mensen mee eens zullen zijn.

  We hebben weer een track gevonden voor jullie uit de krochten van het internet. Als je het nummer start herken je het deuntje misschien van Beyoncé maar dat is niet het geval. Dit nummer heeft maar 190 views op Soundcloud en wij vinden dat het meer views verdiend.

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Aleo x Manson - Whine N Go Down". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Het is tijd voor een lichte rotatie

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden hakken met heerlijke Moombahton tunes. Ook deze week hebben wij een hele fijne plaat voor jullie uitgezocht, en we zeggen alvast sorry voor de "niet Spotify" gebruikers.

  Tijdens een lange reis naar Zeeland zette ik Spotify op shuffle en kwam toen dit nummer tegen. Ik had nog nooit van deze man gehoord maar maakt hele vette tunes.

  Als je een beetje gaat zoeken op internet kom je veel nummers tegen maar deze bijna niet wat wij zeer zonde vinden. Alleen op spotify is dit nummer te vinden of aan te schaffen via de Store.
  De Moombah-Wednesday track van deze week is geworden "Raynor Bruges - Rotatie". Enjoy!

  https://open.spotify.com/track/4knbPz8k7eYVtGRKZXOuob?si=FCTBeGakTGC0xxJg47_pTA

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday brengt deze week flinke Mayhem!

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden
  hakken met heerlijke Moombahton tunes. Ook deze week hebben wij een hele fijne
  plaat voor jullie uitgezocht, die wij even goed in het zonnetje gaan zetten.

  De Moombah Wednesday-track van deze week wijkt misschien een beetje af van wat wij doorgaans posten, maar dat mag eigenlijk niet veel uitmaken. "Mayhem 7.0" is een track van The Kemist, in samenwerking met Dj Braindead & Nyanda. Het is een mix tussen Moombahton en Dancehall. Wat gegarandeerd voor de nodige beweging moet gaan zorgen. Hak die werkweek maar even goed doormidden! Ram op die play knop en enjoy!

  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (September 2019)

Monthly Mix 2019