Moombah Wednesday

  Het origineel is goed maar dit...

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week 2 artiesten van wereld formaat

  We hoeven deze gasten niet meer voor te stellen want ze zijn meer dan wereld beroemd. Iedereen kent dit nummer maar wij wisten natuurlijk een fijne remix van deze track te vinden.
  Ook is dit een kleine vooruit blik naar de nieuwe versie van onze Sound of Seasons (Summer Edition 2019) dat deze maand nog uitkomt.

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Ed Sheeran x Justin Bieber - I Don't Care (Fasta Booty Bass Edit)"

  Moombah Wednesday

  Als je goed luistert hoor je meer dan 1 nummer

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week misschien wel een oude bekende.

  Moombah/Reggae-ton is heter dan ooit en wordt zowel op de radio als in clubs veel gedraaid. Dat is vooral te denken aan de lekkere beat.
  Deze week hebben we een nummer gevonden met een oude bekende.. voor ons dan. Benito Antonio Martínez Ocasio a.k.a. "Bad Bunny" had een enorme hit te pakken samen met Drake met het nummer "Mia" dat inmiddels meer dan 880 miljoen views heeft.
  We zijn benieuwd hoeveel nummers jullie horen in onderstaande videoclip. Wij komen er namelijk op 4. 😉

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Farruko, Bad Bunny - La Cartera". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Dit hadden we totaal niet verwacht van dit label

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een hele fijne zomerse plaat en leuke videoclip.

  We kennen vast allemaal het grote festival in Amerika namelijk "Ultra Music Festival". Elke jaar staat dance/house of gewoon muziek in het zonnetje (letterlijk en figuurlijk). Ultra heeft ook een muziek label waar artiesten hun platen kunnen releasen. Van Spinnin Records zijn we wel gewend dat er af en toe een Moombah/Reaggea-ton nummertje uitbrengt maar ultra hebben we dat nog nooit zien doen.

  Dit nummer hebben we inmiddels grijs gedraaid en zit ook in 1 van onze aankomende mixen.
  We moesten wel even wennen aan de clip zegmaar..
  We zouden zeggen.. kijk, film, dans en uploaden maar 😉 #Kemaste

  De Moobah Wednesday-plaat van deze week is geworden "El Taiger, Popoy & DJ Unic - Me Kemaste". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Palm Trees update weer een oude classic.

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week als hoofdgast " Palm Trees"

  Ik weet nog goed dat we in de auto zaten naar Frankrijk en dit nummer probeerde mee te zingen. Het gaat namelijk om het originele nummer van de Franse dame "Alizée Jacotey" uit het jaar 2000. Palm Trees wist al eerder classic's om te toveren tot een goeie remix van nu en ook dit keer is het weer gelukt. We zijn super enthousiast en we hopen jullie ook.

  De Moombah Wednesday track van deze week is geworden "Palm Trees - Moi Lolita (feat. OT)" . Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Bella, Bella, Bella. Eva heeft de Moombahtrack van deze week veroverd

  Vele van jullie zullen deze artiest niet kennen maar daar gaan we vanaf vandaag verandering in brengen. De Franse mademoiselle " Eva Garnier " is pas 18 jaar jong en heeft al meer dan 85 miljoen views op haar Youtube kanaal. Ze heeft al verschillende nummers gemaakt waaronder "On Fleek" & "Mood" en daar kan ze nu nog 1 toevoegen aan het rijtje.

  We verstaan de muziek maar begrijpen de tekst niet.. maar dat is vaak zo bij zomerhits 😉

  De Moombah-Wednesday van deze week is geworden "Eva - Bella". prendre plaisir. Ciao!

  Moombah Wednesday

  Daddy Yankee zorgt weer voor een nieuwe hit

  Deze man heeft inspiratie waar je u tegen zegt. Elke track die hij in zijn handen heeft veranderd letterlijk en figuurlijk in goud.
  We hebben het natuurlijk over onze Spaanse vriend "Daddy Yankee".
  En deze keer doet hij het niet alleen want hij heeft Mr.305 erbij geroepen en dat zorgt voor een rammer van een plaat die vandaag niet meer uit je hoofd gaat.

  De Moombah-Wednesday plaat van deze week is geworden "Pitbull x Daddy Yankee x Natti Natasha - No Lo Trates". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  ChildsPlay zit deze week in de Moombah Wednesday

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Ga alvast maar opzoek naar het nummer van de loodgieter, want ChildsPlay zorgt voor een vieze lekkage.

  De mannen van ChildsPlay staan altijd garant voor een keiharde dansplaat. Ook deze keer hebben zij een prima track afgeleverd. In samenwerking met FRSH hebben zij maar één boodschap: "Tis oke mop!" Er is een vieze lekkage na deze track. Na het klikken op de playknop weet je dus wat je moet doen; bel de loodgieter! Enjoy!

  https://www.youtube.com/watch?v=Rsk5mJvZeeg

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 24 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een nummer dat je niet snel verwacht in een Moombahton versie.

  Je zal het niet denken maar het originele nummer is alweer 5 jaar oud en zo besloot Robin Schulz het ook te vieren met een Remix en van ons mag hij vaker dit soort remixen maken. We gaan er niet meer worden aan vuil maken maar let op... dit nummer kan verslavend werken 😉

  De Moombah Wednesday track van deze week (24) is geworden "Lilly Wood and the Prick ft. Robin Schulz - Prayer in C (5th Anniversary Remix)" Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 23 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Het zomerse weekend heeft ons zomer hartje wel aangestoken maar na de buien van gisteravond/nacht kunnen we wel weer wat zon gebruiken.

  Deze beide heren komen uit het zuiden van de wereld en om precies te zijn "Tanzania". We kennen niet veel artiesten uit Tanzania maar deze heren zijn wel echte toppers. Vanaf 2016 zijn ze druk bezig met hits te maken en wij zien dit nummer dan ook echt als " DE ZOMERHIT " van 2019. Inmiddels is het nummer al meer dan 19 miljoen keer bekeken en wij hebben daar ook een aandeel in.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (23) is geworden "Rayvanny Ft Diamond Platnumz - Tetema". Veel luister plezier en we zijn benieuwd wat jullie van dit nummer vinden. Ciao!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 22 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week echte echt echte moombah/reggae-ton plaat.

  Deze helden staan al jaren lang aan de top en we draaien hun platen ook wel echt wekelijks. Ze zijn tijdloos, relaxed en ultiem zomers.
  Wij vinden dit ook echt wel de nieuwe zomerhit van 2019 en zullen hem vaak draaien op de aankomende feesten en bruiloften.

  De Moombah Wednesday van deze week (22) is geworden "Jaycob Duque - Mambo (ft. Childsplay & Chuckie). Enjoy!

  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (June 2019)

Soundshockers

Monthly Mix 2019