Moombah Wednesday

  ChildsPlay zit deze week in de Moombah Wednesday

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Ga alvast maar opzoek naar het nummer van de loodgieter, want ChildsPlay zorgt voor een vieze lekkage.

  De mannen van ChildsPlay staan altijd garant voor een keiharde dansplaat. Ook deze keer hebben zij een prima track afgeleverd. In samenwerking met FRSH hebben zij maar één boodschap: "Tis oke mop!" Er is een vieze lekkage na deze track. Na het klikken op de playknop weet je dus wat je moet doen; bel de loodgieter! Enjoy!

  https://www.youtube.com/watch?v=Rsk5mJvZeeg

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 24 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een nummer dat je niet snel verwacht in een Moombahton versie.

  Je zal het niet denken maar het originele nummer is alweer 5 jaar oud en zo besloot Robin Schulz het ook te vieren met een Remix en van ons mag hij vaker dit soort remixen maken. We gaan er niet meer worden aan vuil maken maar let op... dit nummer kan verslavend werken 😉

  De Moombah Wednesday track van deze week (24) is geworden "Lilly Wood and the Prick ft. Robin Schulz - Prayer in C (5th Anniversary Remix)" Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 23 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Het zomerse weekend heeft ons zomer hartje wel aangestoken maar na de buien van gisteravond/nacht kunnen we wel weer wat zon gebruiken.

  Deze beide heren komen uit het zuiden van de wereld en om precies te zijn "Tanzania". We kennen niet veel artiesten uit Tanzania maar deze heren zijn wel echte toppers. Vanaf 2016 zijn ze druk bezig met hits te maken en wij zien dit nummer dan ook echt als " DE ZOMERHIT " van 2019. Inmiddels is het nummer al meer dan 19 miljoen keer bekeken en wij hebben daar ook een aandeel in.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (23) is geworden "Rayvanny Ft Diamond Platnumz - Tetema". Veel luister plezier en we zijn benieuwd wat jullie van dit nummer vinden. Ciao!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 22 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week echte echt echte moombah/reggae-ton plaat.

  Deze helden staan al jaren lang aan de top en we draaien hun platen ook wel echt wekelijks. Ze zijn tijdloos, relaxed en ultiem zomers.
  Wij vinden dit ook echt wel de nieuwe zomerhit van 2019 en zullen hem vaak draaien op de aankomende feesten en bruiloften.

  De Moombah Wednesday van deze week (22) is geworden "Jaycob Duque - Mambo (ft. Childsplay & Chuckie). Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 21 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een artiest van eigen bodem die al jaaaaaaren meegaat.

  We hebben deze man al 100x zien optreden want hij is een graag geziende gast/DJ in elke club en op elk festival. Ook zijn mixtapes zijn al jaren oud maar nog steeds heel lekker om weg te luisteren. Tevens is deze track ook niet geheel nieuw maar we vonden hem zo lekker toen we dit weekend ons archief gingen opruimen dat we dit toch wel even met jullie willen delen.
  We hebben 2 versies voor vandaag voor jullie inpetto en we zijn benieuwd welke versie jullie het vetst vinden.

  De Moombah Wednesday-plaat van deze week (21) is geworden " Dyna, Gio & KM - Work Voor Mij ". Enjoy!  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 20 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. De mei maand is begonnen en we kunnen ons langzaam klaar gaan maken voor het festival seizoen en het mooie weer staat ook al om het hoekje op ons te wachten.

  Spaanse nummers doen het altijd goed en zo ook nu. Jullie kunnen deze artiest kennen van het nummer "Sofia" dat in 2015 echt een enorme hit was. Om alvast een beetje in de stemming te komen is deze track de ultieme voorbereiding voor het zomerse gevoel.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (20) is geworden "Alvaro Soler - Loca". Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 19 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. De mei maand is begonnen en we kunnen ons langzaam klaar gaan maken voor het festival seizoen.

  We houden het deze week kort want je heb al genoeg leesvoer aan het lezen van de titel van deze plaat. Dit nummer is ongeveer 2 maanden geleden uitgebracht op 1 van de grootste labels wat de dance industrie kent "Spinnin Records".

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (19) is geworden "Delivio Reavon x LA$$A x Mr.Ontspannen - Hans Betaalt De Schade (feat. Chivv & Henkie T)" Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 18 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Ik wil alvast mijn excuses maken want dit nummer krijg je de aankomende week niet meer uit je hoofd.

  Deze producer maakt de ene hit naar de andere en ook nu heeft hij hulp van 3 artiesten en niet de minste want het zijn namelijk: Lauwtje, Poke en Famke Louise. Ondanks dat de producer (esko) helemaal geen hulp nodig heeft, maken ze de track wel af.

  De Moombah Wednesday van deze week (18) is geworden "Lauwtje - Boing Boing ft. Famke Louise & Poke (prod. Esko & Krankjoram)". ENJOY.

  P.S. Aankomende Vrijdag gaan we live op Facebook en Youtube en Zaterdag staan we te knallen in de Majesteit (Kampen) zorg dat je ons komt checken! 🙂

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 17 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een Moombah Wednesday-plaat. Deze week is het de beurt aan de mannen van SQRTL SQUAD.

  Met de track "Dirty Riddim" brengen de beste mannen een aantal alom bekende tracks bij één, voor een heerlijk Moombahton-rammer. Wacht niet langer en druk op de playknop om te checken welke klassiekers er in de mix zijn gegooid. Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Moombah Wednesday week 16 (2019)

  De week is weer doormidden en dat vieren we zoals gewoonlijk met een hele fijne Moombah Wednesday-plaat. Met deze week een plaat met een hoog dans gehalte.

  Deze man heeft zoveel hits gemaakt dat je bijna niet om hem heen kan. Zeker in de latin cultuur is hij een fenomeen. Zijn nummer "Puesta Del Sol" haalde dan ook elk strandfeest en zat in 2012 in elke set.

  De Moombah Wednesday plaat van deze week (16) is geworden "
  Idaly ft Emms - Birthday (Stefan Vilijn, Quincy Mariano & Luciano Genoa Afro Edit) ". Enjoy!

  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Soundshockers - Monthly Mix (April 2019)

Monthly Mix 2019