Moombah Wednesday

  Ghetto Flow is weer van de partij

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week wel een aangenaam remixje

  Het origineel van dit nummer was al een lekker plaatje maar de heren "Jesús Fernández" & "Jm Castillo" hebben het toch naar een nog hoger niveautje kunnen tillen.

  Februari is een kort maandje alleen dit jaar niet. Daarom gaan we dat vieren en staan we live te draaien in "De Majesteit in Kampen". Enjoy!  Moombah Wednesday

  Kom van je stoel af en dans mee op deze plaat

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een nummer uit de vorige eeuw.

  Dit nummer is al ruim 22 jaar oud. Ondanks dat heeft "Doc Jes" een hele fijne remix gemaakt waar we heel lekker op gaan. Het is de ultieme combinatie van Cubaanse muziek en Moombahton. Geniet van jullie week en voor de mannen... vergeet Vrijdag - Valentijnsdag niet 😉 | Ciao!  Moombah Wednesday

  De volgende hit is alweer geboren voor deze man

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week het hit kanon "Bizzey".

  Na zijn mega hits "Traag", "Ja!" & "Hij is van mij" staat nu de volgende hit alweer te trappelen. We voelen nu alweer de zomer aankomen en helemaal als het zonnetje schijnt zoals vandaag. Dit keer heeft Bizzey het niet alleen gemaakt maar hebben de heren van SFB ook hun steentje bijgedragen.

  Geniet van jullie week en tot volgende week. Ciao!  Moombah Wednesday

  De week doormidden dansen is wat we gaan doen vandaag

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Soms moet je even out of you comfort zone treden.

  Soms heb je dat wel is... zin in lekkere feest muziek waarbij je lekker kan meezingen of nja, meeschreeuwen. Dit nummer wordt in elke kroeg plat gedraaid en wij hebben daar natuurlijk een moombahton versie van gevonden. Heel veel succes en plezier met je week en tot volgende week. CIAO!  Moombah Wednesday

  Een goed begin van het jaar is het halve werk

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een fijne combinatie.

  De tunes van moombahton zijn altijd aanstekelijk maar helemaal in combinatie met een classic house plaatje. Dat hebben deze mannen wel even lekker in elkaar gemixed. Ik maak er niet teveel worden aan vuil ik zou zeggen.. lekker luisteren en op repeat zetten 😉 | Ciao!  Moombah Wednesday

  Moombah First Christmas day

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes zelfs op 1e kerstdag.

  Als eerst willen we jullie fijne kerstdagen wensen en dat er maar lekker gegeten en gedronken mag worden maargoed.. waar gegeten en gedonken wordt moet ook gedanst worden zeg nou eerlijk. Wij zorgen ervoor dat je lekker kan bouncen op de laatste Moombah Wednesday plaat van dit jaar.
  All I Want For Christmas is zo een nummer wat je al 100x gehoord heb afgelopen weken maar deze versie zul je niet snel horen op de radio 😉
  Onderkoffer heeft zijn best weer gedaan en zijn inzet wordt zeer gewaardeerd.

  Wij willen jullie bedanken voor het luisteren dit jaar en we gaan natuurlijk weer lekker door in 2020! Tot volgende week! 😀  Moombah Wednesday

  Het smaakt naar meer

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een hele rits aan artiesten.

  Na het succes van het nummer "Instagram" slaan "Dimitri Vegas & Like Mike" weer de handen ineen met "Afro Bros". De heren weten elkaar goed aan te vullen want ook nu heeft dit nummer alweer ruim 13 miljoen views op Youtube. Je hebt dit nummer vast al voorbij horen komen op de radio maar alsnog willen wij deze plaat ook nog even in het zonnetje zetten puur omdat we trots zijn op onze heren Giordano Ashruf & Rashid Badloe a.k.a Afro Bros. Enjoy en tot volgende week!  Moombah Wednesday

  LET OP! Dit nummer werkt verslavend

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een combinatie van Nederlands, Spaans en een beetje Mokums.

  Moombah Wednesday

  Dit DJ Duo kennen we allemaal

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de Woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een Brabants DJ Duo die we allemaal wel kennen.

  Lucas & Steve zijn denk ik wel 1 van de bekendste DJ Duo's van Nederland en misschien wel van de wereld. Ook staan ze regelmatig in de Top 40 met hun nummers. Dit keer hebben ze een stukje uit een classic gehaald namelijk "Take On Me" en een fijne remix van gemaakt. Enjoy!

  Moombah Wednesday

  Dit kanaal weet ons altijd aan het dansen te krijgen

  Het mag geen geheim meer zijn dat wij de woensdagen doormidden dansen met heerlijke Moombahton tunes. Met deze week een man die we al kennen van meerdere Moombahton-hits.

  Dit kanaal weet ons altijd aan het dansen te krijgen. We hebben het natuurlijk over het kanaal "Basshall Movement". En ook deze week hebben we weer een pareltje van dit kanaal weten te uit te lichten. Dit nummer kwam dit jaar nog voorbij in 1 van onze mixen. Ondanks dat jullie het nummer misschien al kennen ,willen we hem toch even benadrukken.
  Tom Thomson heeft de handen in 1 geslagen met Huisman en heeft dit nummer samengesteld. Niet te veel, niet te weinig gewoon precies goed.

  Enjoy!

  Moombah Wednesday

Repeat Playlist OFF
Random Playlist OFF

Monthly Mix (September 2019)

Monthly Mix 2019