Soundshockers

Soundshockers is een DJ/producer team bestaande uit Bobby Jesterhoudt en  Alex Offerman. Zij houden zich bezig met het maken van verschillende mixes en het maken van eigen muziek en sinds het jaar 2012 hebben deze jongens dan ook al het nodige muzikale werk op het wereldwijde web weten te zetten.

Sinds begin 2014 treden de jongens op en verpletteren het publiek met hun energieke live sets. Alle bekende genres komen voorbij tijdens hun shows zoals House, Deep House, Future House, EDM, Trap, Moombahton en Hardstyle.

In de maand mei van 2016 stond Soundshockers in de finale van de Vogelvrij DJ-Contest en deze wisten zij op hun naam te zetten. Met hun opzwepende muziek en de goede interactie met het publiek hebben zij een plek weten te bemachtigen op de mainstage van Vogelvrij Festival 2016.

Ze weten ook wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Ze worden geregeld geboekt om te draaien in diverse Clubs of Grand Café”s waaronder De Majesteit in Kampen. En weten daar met hun fijne tunes het publiek helemaal los te laten gaan. Ook op bedrijfsfeesten en bruiloften zijn ze geliefd.

Verder zijn ze ook zeer actief op social media en ook op hun eigen website hebben ze interessante muziek concepten.
Waaronder: Soundshockers SpotlightMoombah WednesdayMonthly MixSound of SeasonsMixen op genre & diverse live mixen.

Wilt u Soundshockers als act boeken? Ga dan naar onze contact pagina en vul uw gegevens in of klik hier.