Ook wij werken lekker van vanuit huis

Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een heerlijke Spotlight voor jullie klaarstaat. Met vandaag een fijne classic in een 2019/2020 jasje.

De week is weer begonnen, het is vreemd om elke dag thuis te zijn terwijl we altijd zo een druk schema hebben. Feestjes en clubs hebben ons helaas moeten afzeggen aangezien ze dicht moeten. We gaan niet zitten klagen daar houden we niet van we bekijken het positief. De afgelopen tijd hebben we het druk gehad met ons privé leven zowel leuke als minder leuke dingen en hebben we weinig tijd kunnen besteden aan de website en nieuwe mixen. Aangezien we de aankomende weken thuis zitten hebben we hier nu veel meer tijd voor en durf ik jullie wel te beloven dat we weer nieuwe mixen gaan releasen.

Maar even terug naar de spotlight van deze week want dit is wel een hele fijne plaat, ik heb hem tijdens de wintersport al vaak mee geschreeuwd.. met de nadruk op geschreeuwd.

De Soundshockers Spotlight van deze week is geworden “Freejak – Don’t You Want Me” Enjoy en denk erom.. blijf thuis voor zover kan en als je buiten bent.. 1,5 meter. Ciao!