Soundshockers Spotlight week 24 (2019)

Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een verse Soundshockers Spotlight voor je klaar staat. Aangezien het tweede pinksterdag is vandaag hebben we 2 tracks voor jullie klaarstaan.

Deze Canadeese DJ en producer is een artiest op hoog niveau. We hebben hem al een aantal keer live mogen meekijken en hij mixed,scratched en mash-upped er lekker op los. Zijn remix van Axwell zijn track “Nobody Else” is daarom ook bij ons niet on opvallend gebleven. Deze remix willen we dan ook graag met jullie delen zodat jullie vrije maandag ochtend nog beter bevalt.

Als jullie zijn helemaal in de chille modus zitten hebben we een track voor jullie met iets meer pit. Dit nummer bevat vocals die je vast en zeker vaker gehoord hebt. Zeker als je vaak bij Sensation White bent geweest was dit wel 1 van de meest gedraaide nummers. De originele track stamt uit het jaar 1995 van de artiest Brandy. Inmiddels heeft de Belgische DJ en producer “Yves V” de track onderhanden genomen en er een fijne remix van gemaakt.

De Soundshockers Spotlight’s van deze week (24) zijn geworden: “Axwell – Nobody Else (A-Trak Remix)” & “Yves V – My Friend”.